Hogyan mondjam el ezt neki? Jogos lenne a kérésem, ugye?
Igen Kérdező, írtad, hogy a szakítás nem opció, meg azt is, hogy:
"Nagyon szeretem a barátomat és igazán jó a kapcsolatunk, de azt ahogy most élünk már nem bírom sokáig."
"Csak nem tudom, hogyan »szabaduljak meg« a családjától, hisz én hozzá akarok feleségül menni, nem az egész családhoz. Sokszor beszélgettünk már erről, de nem történt semmi változás."
"Igen, az jó lenne, ha két generációs házba tudnánk költözni, de ilyen albik nem nagyon vannak, addig pedig így élni, amíg sajátra nem futja elég meredek lenne."
Tulajdonképpen pedig az a két választásod van, hogy megbékülsz a nagymama hosszútávú jelenlétével, vagy nem. Esetleg még egyszer felhozhatod a témát, de ha eddig nem történt semmi változás, akkor valószínűleg ezután sem fog. Ráadásul ezzel akaratlanul is választás elé állítod. Lehet, hogy Téged fog választani, de az nem igaz, hogy: "Nem fogom azt mondani neki, hogy válasszon köztem és a mamája között, aki már 7 éve mellette van." - mert a jelenlegi helyzet el nem fogadásával erre kényszeríted, csak nem mondod nyíltan ki.
És abban a többemeletes házban nem férne el a mama? Vagy a ház környékén egy kis garzont bérelni neki?
Kecske és káposzta, tudod..:)
Magyarul a srác ki tudja, meddig akar a mamával élni, te meg mennél vissza anyukádhoz.
És TI felnőttnek mondjátok magatokat, mikor képtelen vagytok az önálló életre. Oké, lapozzunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!