Hogyan mondjam el ezt neki? Jogos lenne a kérésem, ugye?
És miből fogtok megélni? Gyanítom, hogy a többmmilliós megtakarítás a profi sportból van.
Amúgy meg: egy kisebb családi ház - ahol a mamának van egy külön kis garzonrész - nem opció?
Eleinte mondta, hogy ő a mamáját szereti a világon a legjobban és sose hagyja magára. Emiatt anno szakítottunk is, de az a néhány nap nagyon felkavart mindkettőnket és mikor kibékültünk ő is belátta, hogy ez nem egy tartósan fenntartható helyzet.
A barátomnak május közepén lejár a szerződése és attól teljesen függetlenül, hogy én el szeretnék költözni, nem akar hosszabbítani. Úgyhogy a sport nem akadályozza, hogy nyáron már ne legyünk itt.
A mama nagyon elviselhetetlen? Demens? Kötözködik?
Sok családban élnek együtt idős emberekkel, békében. Nyilván az lenne az ideális, ha kettesben lennétek, de a mama milyen okokból nem illeszthető be az életedbe? Miben zavar?
"mikor kibékültünk ő is belátta, hogy ez nem egy tartósan fenntartható helyzet"
Pedig most is fennáll. Te meg szépen visszamentél hozzá annak ellenére, hogy semmit sem változott a dolog. Az anyja elköltözésére talán lehet számítani, hiszen menni akar ő is, de hogy a mama élete végéig az unokájával marad, az biztos. Neked az a dolgod, hogy eldöntsd, hogy ez neked belefér-e vagy nem.
#4 Ha haza költözünk a mezőgazdaságból elég szépen meg lehet élni, plusz én is most végzek kozmetikusként és később ezzel szeretnék foglalkozni, otthon hely is lenne egy szalonhoz. Ha nem haza költözünk akkor pedig a barátomnak is van végzettsége meg, ha visszavonul egyébként is szeretne elvégezni egy tanfolyamot, ami jó szakképesítést ad.
Persze az opció lenne, amit írtál, de ahhoz még sok-sok évig kellene gyűjtenünk pénzt és együttélni a jelenlegi formába.
"A mama nagyon elviselhetetlen? Demens? Kötözködik?"
Nem, ilyenről szó sincs. Kedves a mamája és béke van köztünk, de én nem ilyen életre vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!