18+ Van olyan családtagotok, aki öngyilkos lett?
Két unoka nővérem férje akart öngyilkos lenni az egyik méreggel a másik kötéllel. Sajnos az utóbbinak sikerült is. Nagyon kedveltem a fickót.
Jó ideje engem is foglalkoztat a dolog, hogy megtegyem. Pár éve volt is egy mély pont amikor már konkrétan fel is készültem rá, (gyógyszerek, pengék, faszén zárt térben és nagy mennyiségű alkohol, gondoltam biztosra megyek...). De még is kihátráltam az egészből.
Lassacskán ismét kezd "borús" lenni a helyzet, néha napján ismét rám tör az a bizonyos érzés.
Nekem az 3 szomszédom lett öngyilkos.
1. a jobb oldali kertszomszédom egy családi vita miatt egy diófára akasztotta fel magát úgy, hogy a mi kertünk felé fordulva lógott.
2. a bal oldali kertszomszédom fejbe lőtte magát mert megcsalta a felesége.
3. a szembe szomszédom aki megfojtotta magát részegen.
Családban nem volt. Apukám egyik ismerőse (zöldséges) lett öngyilkos sok évvel ezelőtt, felrobbantotta magát a kocsijával együtt.
Kicsivel több,mint 2 évvel ezelőtt öngykilkos lett egy másik ismerőse is, akinek a fiával egy edzésre jártam korábban. Ez 2020.decemberében történt, a környezetünkben mindenki róla beszélt ekkor. Felakasztotta magát az irodájában. Mint kiderült, nem elöször, de elsőre leszakadt a kötél,ami tartotta. Kicsivel ezután (vagy ezelött? nem tudom már) nwgymamámék egyik ismerősének az öccse lett öngyilkos. Felakasztotta magát a fürdőszobájukban, felesége találta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!