Felkértek keresztszülőnek, elfogadjam?
Figyelt kérdés
Párom testvére felkért minket keresztszülőnek, viszont kicsit bonyolult a helyzet. Nekünk van egy kislányunk, sógoroméknak meg egy kisfiuk és egy kislányuk. Sógorom párja engem sosem kedvelt igazán, nincs különösebb oka, de bármikor próbáltam közeledni felé családi összejövetelnél, látszott rajta hogy totál nem kíváncsi rám. Továbbá szokása féltékenykedni ha pl a mi lanyunkat elviszik fagyizni az anyosek vagy akárhova. Pedig az ő gyerekeiket is el szokták. Azt hiszem ahhoz lehet köze hogy én jóval régebb óta vagyok a családban és azt gondolja, őt nem kedvelik annyira a családtagok. Én mindig próbáltam éreztetni vele, hogy én kedvelem és a többiek sem mutatták az ellenkezőjét, de ő bemagyarázhatta magának. Tehát ennek fényében kérdezem elfogadjam e a felkérésüket, hogy legyek az egyik kisfiuk keresztszülője. Valójában a sógorom hozta fel ezt a dolgot, a párja nem. Őszintén, én kellemetlenül érezném magam ha például mennék keresztfiamhoz és sógorom párján meg látnám hogy számára kéretlen vendég vagyok. Ez szerintem elég kínos de ha nemet mondok akkor azzal meg lehet megsértem őket?2022. febr. 20. 18:45
31/38 anonim válasza:
"Miért akarna bárki ok nélkül bunkózó alakokkal kapcsolatot tartani?"
Nem ok nélkül, és nem csak velük, főleg nem velük:
"Nem a neje(aki a sógornőd is) a lényeg,hanem a sogorod és a kisbabájuk"
32/38 anonim válasza:
Te láttál bármi kivetnivalót a kérdező viselkedésében a leírtak alapján? Én nem, és ha a leírásból indulunk ki akkor de, az a nő minden ok nélkül bunkózik vele. Ha hiszed, ha nem, sajnos vannak ilyen emberek. Az sem vigasz, ha mással is ilyen, az csak szintén az ő korlátlan tuskóbunkóságát támassza alá. Én semmilyen szívességet nem tennék az ilyennek, kevés annál undorítóbb ember létezik, akinek soha nem ártott az ember, de az mégis ok nélkül bunkózik. A gyerek majd keresi őket később ha akarja, ha meg örökli azt a bunkó természetet, akkor meg nem kár érte.
33/38 anonim válasza:
"A gyerek majd keresi őket később ha akarja"
Miért akarná keresni őket, ha nem is fogja ismerni őket?...
34/38 anonim válasza:
Tehet akkor a gyerek egy próbát, ha nyitott lesz, bunkó ember kegyét lesni továbbra is értelmetlen dolog... Az ilyen később meg abba kötne bele, hogy nem elég drága ajándékot vesznek a gyereknek.
35/38 anonim válasza:
Amúgy meg érdekel, mit értettél az alatt, hogy nem ok nélkül bunkó az a nő...
36/38 anonim válasza:
"mit értettél az alatt, hogy nem ok nélkül bunkó az a nő..."
Az ott egy kis félreértés volt. Azt hittem, arról beszélsz, hogy ok nélkül kapcsolatot tartani bunkózó alakokkal. :)
38/38 anonim válasza:
Fel is kértek, vagy csak ötlet szinten dobta be a testvéred?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!