Felkértek keresztszülőnek, elfogadjam?
Köszi a válaszokat!
Én sem látom értelmét így, hogy nincs meg az a családi kapocs szerűség.
10es, nálunk ugyanez van. Nálunk is csak amolyan címke, meg a párom családjában is, na meg ők nagyon szeretik a nagy családi ebédeket, inkább azt várják az egészben mintsem a keresztelést :D
13. Értem mit mondasz, csak az a helyzet hogy már pár éve megy ez a feszültség a levegőben és már alapból kezdek úgy lenni vele, hogy egyik összejövetelre sem megyek el. Éppen azért, mert utalom a cirkuszt.
A kamu jópofizást meg sem említem. Néha elgondolkozom azon, hogy hiába család, nem vagyok köteles részt venni olyan emberekk ilyen találkozón, akik ilyen negatívak
"nem vagyok köteles"
Nem csak rólad szól az egész. Ha nem tartod a kapcsolatot velük, a gyerekeidet is megfosztod a rokonaiktól...
Én nem értem a hisztidet, kérdező.
Mit foglalkozol a csajjal? Nem kedvel téged, ez van, nem kötelező beszélgetnetek.
De amúgy se csak téged kért fel, és nem ő, hanem ők titeket. A párod se akar a testvére gyerekének a keresztanyja lenni, vagy igen, csak te megtiltod majd neki?
Amúgy is elárulom, hogy semmit nem jelent manapság ez a keresztszülőség
16-os, nem sokat veszítenek a gyerekei.
Kérdező, szerintem ne legyenek keresztszülők, csak keresztapa, az pedig legyen a férjed, probléma megoldva. Mehet egyedül gyerekezni, kapcsolatot tartani a tesójáékhoz, neked meg egy nyűggel kevesebb.
17 nem szokásom bármit is megtiltani páromnak, nem vagyok az a tipus.
Nem kedvel engem és nem muszáj beszélgetünk, igen, de azt átgondoltad milyen kinos helyzetek következhetnek ebből, ha még a fia a keresztfiam is lesz? :D
Tudom, hogy kicsit túlgondolom, de ha belegondolsz, ez nem egyszerű helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!