Fiatal párok, hogyan telik egy hazalátogatós hétvégétek?
Mi minden 2. vagy 3. hétvégén megyünk a szülővárosunkba. Gyerekünk még nincs.
Kettőnknek együtt összesen két szülői házhoz és három nagyszülői házhoz kellene eljutnunk egy ilyen hétvégén.
Ha csak a szülőkhöz megyünk, akkor a nagyszülők hívnak telefonon, hogy hát hallották, hogy voltunk otthon, miért nem ugrottunk be egy pár percre, hiszen az semmiből nem tart.
Bármennyire is szeretnénk, nem tudunk mind az 5 helyre mindig eljutni. Az a pár perc nem pár perc, ha át kell autóznod az egész városon oda és vissza is, és így ráadásul mindenhol csak egy kis időt töltünk, nincs idő semmi tartalmasra.
A másik, hogy mindig pakolni akarnak nekünk kaját mindenhol. Nem akarok panaszkodni, örülök természetesen, hogy jó szívvel adják, de sok idő megy el másfél bőröndnyi étel pakolászásával: hűtőbe berakni, amit szombaton adnak, mert csak vasárnap fogunk a szüleimtől hazaindulni. Vasárnap délután a 4-5 helyről összegyűjtött kaját bőröndbe rakni, hazaérve kipakolni, figyelni, hogy semmi ne romoljon meg a hét során, ez idővel elég fárasztó.
Az egész hétvégénk ilyenkor egy nagy rohanás és ráadásul még gyerek sincs, mint mondtam. Mi lesz később?
Ti hogy oldjátok meg ezeket a dolgokat?
Köszönöm!

Mi minden 2. vagy 3. hétvégén megyünk a szülővárosunkba - nem mennék minden 2. hétvégén. Kizárt, meg a nagy szrt.
Exeméknél volt ez a módi, én meg hülyét kaptam már tőle, hogy minden második hétvégénken bájologhatok az anyjáékkal, mert nem képes leszakadni róluk 31 évesen sem.
Akkor megfogadtam, hogy én még egyszer nem leszek együtt ilyen emberrel, mert ez nem normális. Hétvégén nyugiban akarok lenni, nem családlátogatósdit játszani, meg feszengeni (főleg, hogy kb enni sem tudtam, mert jaj, lisztesen sütöttem a husit, de attól nem lesz bajod). Nem???

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!