Bűntudatom van. Tehetek szerintetek valamit?
Figyelt kérdés
A férjem úgy érzem miattam nem beszél az apukájával és a testvérével. Bár, ők bántottak meg engem, de mégis rosszul érzem magam az egész miatt. Az apósom mindig is pikkelt rám, mert miután összejöttünk engem zavart, hogy a férjem érdekes módon pénzeli az apukáját. Nem túlzok volt olyan, mikor naponta kért és sokszor úgy várta a fizetését, mintha a sajátja lenne. Mikor összeköltöztünk megkértem, hogy inkább kajával segítsük az apukáját, mert a pénzzel tudjuk jól, hogy egyből a lottozóba meg a kocsmába megy. Ez persze nem tetszett apósomnak, összeveszett velem, hogy én irányítom a fiát és semmi jogom beleszólni abba, hogy ő mit csinál. Ezután nem is keresett minket többet, még a szülinapján vagy karácsonykor se hívja fel a férjemet már 4 éve. A testvére rajongásig szereti az apjukat és ő is ellenséges lett velem miután volt ez a veszekedés. Aztán időközben én egy időre elvesztettem a munkámat és neki ez egyből támadási lehetőség volt, elhordott minden ingyenélő k*rvának, miközben összesen 2 hétig nem volt munkám. Azóta vele is megszakította a kapcsolatot. Visszahallottuk, hogy azt mondták, amíg velem van együtt addig rá se kiváncsiak.A férjem azt mondja nem hiányoznak neki, de szerintem csak azért mondja, hogy ne érezzem magam rosszul. Részemről esély sincs, hogy jóban legyek velük, de annak örülnék, ha a férjem nem lenne velük haragban. Az alkohol miatt az apukája egyre rosszabbul van, egy napon majd biztos sajnálná, hogy mikor volt rá még lehetősége nem beszélt vele. Igazából nem tudom mit tehetnék én azért, hogy beszéljen velük, nektek van bármilyen tanácsotok?2022. jan. 28. 12:41
11/13 anonim válasza:
Lepukkant alkesz és családja, akik elől elzáródott a pénzcsap a jelenléteddel.
Milyen fura, hogy a kaja nem felel meg nekik, holott a kiadások jelentős része ez, mert enni kell, de pl. a ruha lehet régi.
Egy percig se rágódj ezen. A férjednek is jobb hidd el, hogy megszabadult tőlük.
Élősködő szemét népség.
12/13 anonim válasza:
Mert gondolom előtted nem mert kiállni magáért hogy nem ad pénzt lottóra meg piára. Engem abszolút nem érdekelne hogy a férjem tartja e a kapcaolatot a családdal. Ha neki ez így megfelel akkor nekem is. Nem sok jogom van beleszólni meg erőltetni hogy ugyan menjen már és béküljön ki. Ne érezd magad rosszul emiatt teljesen jól döntöttél.
13/13 anonim válasza:
Legalább nem használják ki, innen kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!