Most miért vannak kiakadva a nagybátyámra?
Röviden a sztori:
A nagybátyámmal(apa testvére) nagyon jó a kapcsolatom, sokszor átmegyek hozzá, ő ritkábban jön nálunk. 45 éves, viszont nincsen családja, egyedül él, ezért örül neki, ha legalább én átmegyek.
Legtöbbször általába gépezünk vagy segítek neki a házimunkában ha van annyi időm, illetve néha eljön velem vásárolni.
Viszont szüleim fullra azt hiszik, hogy belém van esve, mert szerintük “fogdos”(egyszer megfogta a hajamat előttük, és egyszer viccből megfogta a kezem)
Illetve egyszer volt olyan, hogy lekéstem az utolsó buszt, és nála kellett aludnom(egy szobában, de külön ágyon)
Ezekből a szüleim teljesen azt hiszik, hogy valami “rosszat” akar velem csinálni, és azt mondták, hogy kedden elfognak vele beszélgetni, illetve egyedül nem mehetek oda.
Szerintetek jogosan csinálják ezt?
L
35-ös, nem pedofília, az egészen más.
Én a legelejétől sejtettem, hogy valami enyhe vonzódás van benne a bimbózó nőiességed iránt. Aki ismeri az emberi lélek mélységeit, az nem is csodálkozik ezen. De nyilván azért van bennünk a felettes én, hogy kordában tartsuk társadalmilag nem vállalható vágyainkat. Az más kérdés, hogy nem kellett volna ennyit se mondania neked, kérdező. Biztos rosszul esik közel 15 éves önérzetednek :-), de tényleg kicsi vagy ahhoz, hogy ezt megértsd. Vigasztalásképpen annyit, hogy sokan 30-40-50 évesen se értenék meg mi és hogyan működik ilyenkor az ember lelkében.
Kívánom, hogy nyugodjon meg a lelked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!