Mit kell olyankor csinálni, amikor próbálok haverkodni egy távolabbi rokonnal, és az a "hála", hogy letilt messengeren?
"Mit kell olyankor csinálni, amikor próbálok haverkodni egy távolabbi rokonnal, és az a "hála", hogy letilt messengeren?"
Mondjuk ne próbálj haverkodni vele.
"Szembesítsem vele, hogy milyen bunkó volt"
Mit akarsz szembesíteni ezen? Tisztában van vele és valószínűleg leszarja.
"hozzá se szóljak többé?"
Szerintem ezzel már elkéstél, mert ő már eldöntötte :D
Mert szerintem az a helyes, ha a rokonok egymással jóban vannak - hát én meg a hátam közepére nem kívánok egyetlen "távoli rokont" - értsd, max esküvőn látom - sem.
Aki bejelöl, oké, visszajelölöm, de amint megpróbál erőltetetten haverkodni, megy a tiltás, mert tökidegen és semmi közünk egymáshoz.
Eddig BÁRMIKOR felkeresett random egy szűk családnál távolabbi rokon, mindig kellett neki valami, vagy kölcsön, vagy az ingyen munkám. Köszönöm, elég volt. Ha valamelyik írna, hogy mi van velem, nem nagyon jutnánk messzebb a "köszi, de semmi érdekes, viszont ne haragudj, mennem kell"-től.
A tiltás talán erős, de nem tudhatjuk, mennyire voltál nyomulós, szóval én afelett se ítélkezem.
Ha ő keresne barátokat, akkor nem neked kellene nyomulnod nála :D
Írtál neki karácsonykor és folytatódott a beszélgetés? Nem inkább úgy volt, hogy kényszerből válaszolgatott neked, te meg állandóan tolakodtál az üzeneteiddel és mostanra lett elege?
Érts már a szép szóból: nem kíváncsi rád, ő nem lesz a barátod. Ez van, el kell fogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!