Mit kell olyankor csinálni, amikor próbálok haverkodni egy távolabbi rokonnal, és az a "hála", hogy letilt messengeren?
Figyelt kérdés
Szembesítsem vele, hogy milyen bunkó volt, vagy hozzá se szóljak többé?2022. jan. 17. 18:54
21/55 anonim válasza:
21 ezek a hozzászólások rettentően jól tükrözik a hitvány szar magyar mentalitást a család fogalmáról :D Bizonyos országokban lehet le is ütnének az utcán ha ezt hangoztatnád, hogy neked ennyit ér a családod.
22/55 anonim válasza:
Nem muszáj itt élni ha nem tetszik a "hitvány szar magyar mentalitás".
23/55 anonim válasza:
#22, akkor most menj el szépen egy árvaházba aztán a gyámügyhöz, tarts egy kis kérdezősködést, és gondold át a válaszod még egyszer :)
24/55 anonim válasza:
Egyszer én is letiltottam egyből egyik rokonom, mert szerintem pénzt akart kérni. Amúgy lehet azt se tudja hogy a rokona vagy, csak valami random ismeretlen.
25/55 anonim válasza:
22es , mivan pióca elzavartak már párszor . "Bizonyos országokban lehet le is ütnének" bizony azok az országok igen megas raj szinten vannak
26/55 anonim válasza:
22-es pedig a kerdezo maga egy masik fiokrol😂
Meg is ertem, h letiltottak p csaba...😂 kreten vagy, ez van🤷♂️
28/55 anonim válasza:
De az mit jelent amúgy?😂
Pipafarmolós
29/55 anonim válasza:
Nem tudom, azon gondolkodom egyébként 😂
30/55 anonim válasza:
Nincs mar itt semmi latnivalo gyerekek, az ugyet felgongyolitettuk👍😝😂
Eltunt a kerdezo is meg a 22es is😝😂
Szoval ne zaklassad a rokonyjanyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!