Hogy köszönjem meg apukámnak a sok segítséget?
Ha fogyaszt alkoholt akkor valami spéci italt vennék neki. Vagy ha hiányzik neki vagy régi műszereket használ vízvezetékszereléshez akkor vennék neki egy újat/modernebbet (bár ez jóval költségesebb mintha piát vennék).
Szerintem a gesztus alapján bőven átjön a hála :) és az hogy segített nektek az már bőven feltételezteti azt a tényt, hogy neki a legnagyobb ajándék, hogy te boldog legyél.
Befizetni őt és anyukádat egy wellness hétvégére? (Vagy ha utalványt vesztek, akkor ő választhatja ki hogy mikor és hova.)
Egy páralkalmas étterem utalvány? (Ahova ha akarja együtt mehettek, ha meg nem, akkor kettesben anyukáddal.)
Utazás?
Nem tudom, én mindenképp vmi programban gondolkodnék, ami legalább annyira emlékezetes lesz neki, mint amennyit nektek jelent az ő segítsége:) nem feltétlen nagy összegben, de nem is ezen spórolnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!