Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mire valók a rokonok, miert...

Mire valók a rokonok, miert szokták tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Se apám se anyám családjában nem tartják a kapcsolatot.

Barátnőim, kollégáim családjában sem. Pároméban sem.

Ahol tartják a kapcsolatot, miért tartják?

2021. dec. 27. 07:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%
Hogy használd és kihasználd.
2021. dec. 27. 10:41
 22/32 anonim ***** válasza:
86%
Mindenki úgy él ahogy akar úgy ünnepel ahogy akar. Anyám apám nincs, de van két húgom nagyon szeretem őket, de meg van a saját életük. Nem fogom őket minden karácsonykor elhívni, csak mert illik. Néha van, hogy karácsony után írunk egymásnak, hogy boldog karácsonyt, mert 1000 dolgunk van külön is. És nem sértődünk meg ezen. Mindenki a saját szűk kis családjával tölti az ünnepeket. Alapjáraton meg pár havonta beszélünk, persze beszélhetnénk napi szinten messengeren, telefonon de miről? Semmi érdekes nem történik se velük se velem. Mi nagyon jól meg vagyunk így.
2021. dec. 27. 11:22
 23/32 anonim ***** válasza:
69%

Igen, nyilván mindenki degenerált, több millió ember, csak a ti kis szent kolóniátok nem az. Buksisimi.

Ilyen haszonleső, utálkozó dögök mondjuk nekem se kellenének, mint ti vagytok, ha nálatok az az elv, hogy “való” valaki valamire, nem pedig önzetlen szereteten alapul a kapcsolat. Na vajon miért nem kér belőletek senki? De persze nyilván ők a szemetek.

Az a szerencse, hogy az ilyen negatív, antiszoc selejtek meg szokták egymást találni és együtt irigykednek mindenkire gyűlöletbeszéd mögé bújva, aki normális, az épeszű embereket meg elkerülitek. Itt is megtörtént, sok boldogságot és közös utálkozást kívánok még neked a szép kis szüleiddel meg barátnőcskéiddel :)

Csak egyértelmű, hogy az irigység beszél belőled, mert aki tényleg letojja a rokonságot, az nem is fröcsög, hidegen hagyja az egész.

2021. dec. 27. 12:03
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kölcsönösen megéri tartani a kapcsolatot. Egyik rokontól elkérem télen az ipari húsdarálót, másiktól tavasszal a traktort harmadiktol a... Tőlem meg a pálinlafőzőkérik el.
2021. dec. 27. 13:22
 25/32 anonim ***** válasza:
78%

Annyira bírom, mikor degeneráltak próbálnak normális embereket, szokásokat abnormálisnak beállítani, saját magukat meg etalonnak ezzel az álságosan értetlenkedő kérdezősködéssel 😂😂

Mintha megkérdezné valaki, hogy ugyan miért normális nem köpködni az utcán, hát ő meg az anyja meg a barik meg a szomszéd is ezt csinálja, nem érti, hogy a többség miért nem.

2021. dec. 27. 13:31
 26/32 anonim ***** válasza:
83%
Sajnos az ember a rokonait nem választhatja meg. Én sem tartom a kapcsolatot az enyéimmel. Vannak azonban szerencsés emberek, akiknek normális rokonok jutottak, szeretik egymást, és ezért tartják is egymással a kapcsolatot.
2021. dec. 27. 14:46
 27/32 A kérdező kommentje:

Akkor semmi szeretni való nincs bennem, ezért koptatnak le? Az, hogy semmi hasznuk nincs belőlem a rokonoknak, hasztalan vagyok a számukra, az kevés lenne ehhez, az a lényeg, hogy az ilyen sz.ron nincs mit szeretni? Hogyan tudtam volna rajtuk élősködnni és a hasznukat lesni, ha szóba se álltak velem már gyerekként sem? Vagy mikor bölcsis voltam elvettem a homokozóban önző szemét módra ami nem is volt az enyém, ebből már látták, hogy ez egy sz.r?

Apám, anyám ugyanilyen sz.rok, tőlük tanultam el,a rokonok jól tudják ezt, ezért nem kellettek a rokonoknak?

Én meg a hasonló semmi szerethető nyomikat bevonzottam párnak, barátnőknek, kollégáknak, akikről a saját rokonaik tudják, hogy szar emberek, ezért őket is lekoptatták a saját rokonaik?

2021. dec. 28. 08:59
 28/32 anonim ***** válasza:
56%

Miért kéne? Én sem tartom velük, mert képmutatók.

De te borzalmas személyiségnek tűnsz :(

2021. dec. 28. 13:02
 29/32 A kérdező kommentje:
Az vagyok. Már lerít a pofámról a bölcsiben is. Milyen okosak is voltak a rokonaim és kölykeik. Utána meg csak a hülyéket vonzottam, akikkel ugyanúgy nem tartják a kapcsolatot és erre még büszkék és vagyunk és hirdetjük, hogy ez a normális, hogy a rokonokat le kell pattintani, ha nincs hasznunk belőlük és nem tudjuk őket lehúzni.
2021. dec. 28. 13:35
 30/32 anonim ***** válasza:
80%

Hát akkor mit csodálkozol?

Ritka egy hányadék emberszerűségnek tűntél már az első kommentedtől kezdve, ha te magad is elismered, tulajdonképpen mi a kérdés?

2021. dec. 29. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!