Egy nagy veszekedés és több évi nembeszélés után kibékülhetnek még a rokonok? Tudnátok ezzel kapcsolatosan történeteket mondani?
A szüleimnek volt már egy házasságuk, mielőtt megismerkedtek volna.
Apumnak van egy lánya, aki a fejébe vette anno, hogy a szülei anyum miatt váltak el, ami egészen nevetséges, mert a válás után 5! évvel ismerkedtek meg a szüleim.
Utálta érte Aput is, sokáig nem is akart róla hallani. Egy idő után ez az ellenségeskedés csillapodott. A belvárosban voltunk autóval, és apu lánya is. Félreálltak mindketten, és apu megkérdezte, hogy "Itt van a kocsiban a húgod, meg szeretnéd ismerni?" Mire ő azt válaszolta: "Nem vagyok rá kíváncsi."
Akkor annyira nem fogtam fel, mert 9 éves voltam, de az évek múltával igenis fájó pont volt.
Ő most kb 42, én 24. Már nem érdekel. A sógornőm (bátyám felesége) olyan, mintha a nővérem is lenne.
Én csak olyanról hallottam, amikor rohadt nagy tragédia nyitotta fel a két fél szemét azzal kapcsolatban, hogy pitibb ügyek miatt nem szabad haragban állni.
De megmondom őszintén, a legtöbb esetben nincs békülés, ha már mindkét fél ennyire makacs, hogy ennyi ideje nem áll szóba a másikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!