Mire valók a rokonok, miert szokták tartani a kapcsolatot?
Se apám se anyám családjában nem tartják a kapcsolatot.
Barátnőim, kollégáim családjában sem. Pároméban sem.
Ahol tartják a kapcsolatot, miért tartják?
Hogy-hogy szeretik egymást?
Akkor apám, anyám, párom, barátnőim, kollégáim meg én nagy szarok vagyunk, mert szerethetetlenek vagyunk mind, mit csodálkozom, hogy a rokonok lekoptatnak minket, hisz tudják mind mindegyikükről ezt?
Egy városban lakom a nővérem családjával és az anyámmal. Kedvelem mindannyiukat ezért szívesen töltök velük időt. Mi összejárunk és közben bulizni valamint a gyerekünk együtt játszanak. Viszont a nagybátyám alkoholista így őt soha nem hívjuk ezekbe a bulikba.
Jó társaságnak tartom a rokonaikat.
45F
Szar ember az anyám, szar az apám, szar a párom, szar barátnőim, szar emberek a kollegáim... mivel rokonokat kérdezek, ezért a rokonainak a szüleimen kívül nem ugyanazok, nem ismerik egymást, nem tudnak egymásról,de mindegyikünk saját rokona tudja, hogy ez mind egytől egyig sz.rember, ezért nem tartják a kapcsolatot?
A szarok meg bevonzották egymást, még a kollégákat is?
Nekem is nyomi rokonok jutottak.
De vannak szerencsés emberek, akiknek jófej, értelmes, hasonló értékrendű rokon, kollega jutott.
Hát ennyi. Én is irigylem kicsit, ahol nem a kényszer és az erőltetett képmutatás tart össze családokat.
"Mire valók a rokonok, miert szokták tartani a kapcsolatot?
Se apám se anyám családjában nem tartják a kapcsolatot.
Barátnőim, kollégáim családjában sem. Pároméban sem.
Ahol tartják a kapcsolatot, miért tartják?"
Te miért tartod a kapcsolatot apáddal, anyáddal, a barátnőiddel, a kollégáiddal, a pároddal? Rokonokkal is ugyanolyan okok miatt szokták tartani.
Sokak szerint "illik"
Szerintem meg hülyeség! Egy-két rokonom még erőlteti, de remélhetőleg ők is leszoknak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!