Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A BFF nem / unokatesóm teljese...

A BFF nem / unokatesóm teljesen megváltozott, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lany unokatestverem en is az vagyok es mar evek ota legjobb baratnom volt hosszu eveken át de utána nyar utan megvaltozott szeptembertol mar leszart nem is irt semmit . Kb egy honapig probalkoztam de majamnak volt csak rossz mrrt mindig sirtam es rosszul ereztem magam mert se neki de nekem nincs sok baratom . Es o volt az egyetlen igazi. Most is fogunk talalkozni es eloben kedves eloben mornaliss. Emo lett csakis feketét hord , levagatta a hajat , feketere festi a kormet befordult es ragja is a kormet amit eddig soha sem csinált . Nem beszel velem sem senkivel teljesen kizart es mar kicsit se erdeklem ot semennyire sem. Mar kezdek raunni hogy o nem is szeret vagy nrm tudom semmit se tenne csak begubozik. Meg a tiktok nevet se mondja el. Nem is bizik bennem addig meg mindent elmondtunk egymasnak. Nem tudom mi lett vele. Szerintetek? Mit tegyek ezzel?
2021. dec. 22. 18:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Azert nem kerdezem meg eloben mert mar masok kerdeztek tole es semkimek se mond semmit. ;(( szerintetek ez meddig fog tartani? Mar lassan fel eve tart es nagyon rosszul esik
2021. dec. 22. 22:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Folyamatosam lekezelo letekimto es titkolozil is elottem .
2021. dec. 23. 14:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Néhány hónapig még biztos kitart! Légy türelemmel!😊
2021. dec. 23. 16:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!