Meghívnál karácsonyozni a felnőtt gyerekedet úgy, hogy az év elején kiderült róla, hogy HIV-es?
Nekem nem egyértelmű hogy kiket félt a kérdező. A HIV-es felnőtt gyerekét hogy esetleg elkap valamit a gyerekektől, vagy a kisgyerekeket.
Gyanítom hogy a második úgyhogy mindenféleképpen utána kellene olvasnia annak hogy mi ez a betegség egyáltalán. De egyszerűbb ha belinkelem. Kérdező olvasd el légyszíves. És igen, hívd meg a gyerekedet.
"fertőzés átvitelével kapcsolatban keringő tévhitek eloszlatására elmondhatjuk viszont, hogy a betegség nem terjed étellel, ivóvízzel, uszodavízzel, verejtékkel, könnyel, nyállal, rovarok csípésével. Továbbá nem terjed közös evőeszközzel, tüsszentéssel, kézfogással, és WC-n sem, feltéve hogy azt rendeltetésszerűen használjátok (WC ülőkén történő szex nyilván nem rendeltetésszerű)."
Nem figyeltem. Láttam hogy vita folyik és nem akartam őket végigolvasni, belemenni meg pláne. Mindig van valaki aki szentnek és erkölcsösek hiszi magát és osztogatja a hülyeségeket. Úgyse lehet őket meggyőzni. Bár nem minden de szerintem a neve felett az egyetlen árválkodó pipa azért elárul valamit 🙂 egyolyan emberre vall aki mindenkivel ellenkezik. Csak végiggörgettem hogy a kérdező hozzászólt-e. Láttam hogy nem és gondolom már nem is fog írni.
Azért megírhatná pár nap múlva hogy végül meghívta vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!