Ekkora gáz lenne, hogy felnőtt emberként átmenetileg visszaköltöztem szüleimhez?
Szóval amikor beköszöntött a járvány és home office-t rendeltek el a munkahelyemen, nem láttam értelmét fizetni a budapesti albérletet aranyáron, így gondoltam, hogy mivel (akkor még úgy nézett ki) 3-5 hónapról lesz szó max, hazaköltözöm szüleimhez, párkapcsolatom úgysem volt. Pár hónapra rá meglátogattak minket rokonok, ahol a családi asztalnál már kaptam az ívet, hogy könnyű úgy félretenni pénzt, hogy mamahotel van. Unokatesóm még fére is hívott, hogy "megbeszélje" ezt velem, mondván, hogy szerinte így nem lehet saját életem és mindenkinek jobb, ha nem lakok otthon már felnőttként.
Szóval godnolkodtam, mi lehet amögött, hogy korábban soha meg nem kérdezték tőlem, hogy hogy vagyok, most hirtelen központi téma lett náluk az otthonlevésem. A rezsit fizetem magam után, néha megtankolom a kocsit, van bevételem is munka után, tehát nem arról van szó, hogy anyámék nyakán élek. Persze mosva van rám, de ezt akkor sem kerülhetném ki, ha akarnám, mert az anya az anya :). 31/F
Imádom az ilyen rokonokat!
Úgy küldtem volna el őket emelt hangon a jó édes anyjukba, hogy köpni-nyelni nem tudtak volna!
Neked jó, szüleidnek jó. Erre odajön valaki, és megmagyarázza, hogy helytelenül csinálod.
Szerintem egyszerűen irigyek rád. Undorító egy bagázs. Ráadásul semmi közük hozzá. Szüleid helyében kiakadtam volna és többet nem hívnám őket.
Nyilván, ha párkapcsolatot akarsz, jobban néz ki, ha albérletbe viszed haza, mintha a szüleidhez. De van, aki ebből se csinálna problémát. És amíg ez a járvány van, ne is kezdj ismerkedni, mert problémás lesz tartani a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!