Szerintetek is gáz, ha egy felnőtt (25N) saját készítésű képeket ad ajándékba?
Kis korom óta festek és rajzolok, így általában mindenkinek azt adtam karácsonyra (kivéve tesóm, ő tuti nem örülne ilyennek)
Ha rákérdezek azt mondják, hogy fessek valamit, de nem tudom mennyire gondolják komolyan. Tudják, hogy nincs valami nagy jövedelmem.
Párom gagyinak tartja, hogy rajzot adok ajándékként szerinte mindenkinek vegyek valamit.
“Párom gagyinak tartja, hogy rajzot adok ajándékként szerinte mindenkinek vegyek valamit.”
Párod is jófej, látom sikerült egy igazán támogató partnert találnod. :D
Érdekes párod van.
Nem az ajándék a lényeg hanem hogy hogy adod. A saját készítésű ajándék értékes mert ott egy ember érzése, a rá szánt idő és a szeretet amit ad valójában.
tényleg azon is múlik mennyire profi vagy gagyi, meg ha már valakinek adtál akkor lehet most mást kéne,
én örülnék egy szép vászonra festett képnek.
Én pont most tervezek rendelni Facebookon egy hölgytől, aki rajzokat készít. Szerintem tök jó ajándék, ha kicsit személyesre szabod.
Pl ha anyukád szeret olvasni és van mondjuk egy kis kedvenc macskája, akkor fess rá egy könyvjelzőre egy cicaz2, ami hasonlít az övére. Lamináld le és tuti élvezettel fogja használni és mutogatni másoknak is, hogy milyen szép ajándékot kapott.
Szóval szerintem kicsit vedd személyesebbre és teljesen jó ajándék lesz.
Boltból bárki meg tudja venni magának, amire szüksége van. Szerintem több értéke van egy házi ajándéknak. Én nem tartom gyerekesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!