Vannak olyanok a családban, akik nem gondolják komolyan a párkapcsolatodat,csak mert nem vagytok összeházasodva?
Ha valaki bunkó, akkor finoman utalni szoktam rá, hogy én meg a házasságokat nem feltétlenül tudom komolyan venni.
Szerencsére csak 1-2 ilyen eset volt még a 10 év alatt, az sem igazán családtagoktól.
Mi 10 évig voltunk együtt mielőtt osszehazasodtunk. Igazából mindenki engem sajnált le, hogy engem meg elvenni sem akarnak. Mikor összeházasodtunk az se volt már jó, mert ennyi idő után már mit számít. (Meg úgyis csak a csok ert - és amúgy tényleg :D)
Na meg 3-ashoz hasonlóan a szüleim is megkapták a megjegyzéseket. Meg hogy nincs unoka. Egyszóval ment ez az egész rossz ízű pletykalas ami egyébként számunkra a legfőbb oka volt, hogy nem tartottunk esküvőt.
#3-as vagyok
Nem vettem fel a férjem nevét, sokan még ma is azt hiszik, hogy nem házasodtunk össze. Ugyanúgy, mint a 6-ost, engem sajnáltak le, mert nem érek annyit, hogy valaki elvegyen. Rohadt érzés volt. Nem beszélve a munkahelyi hátrányokról, szabadság kiadása, fizetésemelés, jutalomosztás. Csak a túlórázásnál meg a helyettesítésnél álltam az első helyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!