Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Vannak olyanok a családban,...

Vannak olyanok a családban, akik nem gondolják komolyan a párkapcsolatodat,csak mert nem vagytok összeházasodva?

Figyelt kérdés
Kaptatok már emiatt megjegyzéseket?
2021. dec. 6. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Anyukámék 1984-ben ismerkedtek meg a párjával (aki nem az apukám), azóta is együtt vannak. Eleinte voltak szekálások ezzel kapcsolatban mindkét oldalról,de aztán - tekintve, hogy rengeteg idő eltelt, csaknem 40 év - eleinte ezeket elengedték a fülük mellett, aztán meg szép lassan elmaradtak.
2021. dec. 6. 16:53
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

Ha valaki bunkó, akkor finoman utalni szoktam rá, hogy én meg a házasságokat nem feltétlenül tudom komolyan venni.

Szerencsére csak 1-2 ilyen eset volt még a 10 év alatt, az sem igazán családtagoktól.

2021. dec. 6. 16:57
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Ismerős a helyzet, nemrég tettem fel hasonló témájú kérdést. Mi közel öt évig éltünk együtt, mielőtt összeházasodtunk. Nagyon sok kellemetlenséget kellett elviselni, nem a családban, inkább a munkahelyen, hivatalokban, és inkább csak nekem. Pl. ilyen megjegyzés: a "majdnem férjed", és hasonlók. Így visszagondolva legjobban anyukámat sajnálom, neki kellett végighallgatni a szomszédok, ismerősök lesajnáló megjegyzéseit, látni, hogy a korombeli lányok sorban férjhez mennek. Az esküvőnk csendes, kéttanús volt. Aztán hazamentünk, és odaadtuk anyunak a házassági anyakönyvi kivonatot. Anyu elsírta magát, és azt mondta, ennél szebb ajándékot nem adhattunk volna. Ma már természetes, hogy az emberek nem házasodnak össze, sőt, alap, hogy először próbálják ki, milyen is együtt élni. És ez így van rendjén, ne másoknak kelljen megfelelni.
2021. dec. 6. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
Nincs ilyesmi.. sot anyamek se hazasok. Az csak 1 papir kitizgat. Csak a baj van vele..
2021. dec. 6. 19:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Nincseneks zerencsére.
2021. dec. 6. 23:35
 6/7 anonim ***** válasza:
88%

Mi 10 évig voltunk együtt mielőtt osszehazasodtunk. Igazából mindenki engem sajnált le, hogy engem meg elvenni sem akarnak. Mikor összeházasodtunk az se volt már jó, mert ennyi idő után már mit számít. (Meg úgyis csak a csok ert - és amúgy tényleg :D)

Na meg 3-ashoz hasonlóan a szüleim is megkapták a megjegyzéseket. Meg hogy nincs unoka. Egyszóval ment ez az egész rossz ízű pletykalas ami egyébként számunkra a legfőbb oka volt, hogy nem tartottunk esküvőt.

2021. dec. 7. 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:
87%

#3-as vagyok

Nem vettem fel a férjem nevét, sokan még ma is azt hiszik, hogy nem házasodtunk össze. Ugyanúgy, mint a 6-ost, engem sajnáltak le, mert nem érek annyit, hogy valaki elvegyen. Rohadt érzés volt. Nem beszélve a munkahelyi hátrányokról, szabadság kiadása, fizetésemelés, jutalomosztás. Csak a túlórázásnál meg a helyettesítésnél álltam az első helyen.

2021. dec. 7. 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!