Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Engedned -e, hogy feltehetoen...

Engedned -e, hogy feltehetoen kabitoszert hasznalo csaladtagok talalkozzanak a gyerekekkel? Tudom ez eleg furcsa kerdes. Sajnos tudomasomra jutott a ferjem ket rokonarol, hogy valoszinuleg kabitoszerrel elnek. A sogoromrol es sogornomrol van szo.....

Figyelt kérdés
Ezt az egyikuk parja mondta el nekem egy osszeveszesuk utan, majd reszletesen beszamolt arrol, hogy nemcsak kabitoszereznek, de uzletelnek is allitolag vele. En sokaig emesztettem magam ezzel az informacioval, es probaltam erdeklodni es 1-2 embertol hallottam meg, hogy ez igaz lehet. Sajnos ez a baratno a kesobbiekben, miutan en ezt a csaladban felszinre hoztam, letagadta, es azt mondta, hogy csak mergeben mondta ezeket a dolgokat..mikozben mi errol honapokon at sokaig beszeltunk.... A dolog ott bukott ki, hogy en ezeket az embereket nem engedem a gyerekeim kozelebe,anyosom pedig elkezdte feszegetni, hogy miert nem...most persze mindenki tagad, az erintettek is, a baratno is,es termeszetesen anyosom szemeben en vagyok a gonosz aki ilyeneket feltetelez....mikozben sogoromnak tudom hogy fiatal koraban volt ilyen ugye,meg elvonora is jart. En nem akarom, hogy ilyen emberek a gyerekeim kozeleben legyenek, most en vagyok a hibas ugy tunik az egesz csalad szemeben.

2021. dec. 1. 22:44
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
34%

Eleve ülök, nekem pedig te nem dirigálsz. Egyébként de, te kötöttél bele a kérdezőbe, mondván csak hisztizik.

A védőnő a jelzőrendszer része kérdező, simán jelezheti, ha azt látja, hogy drogos, züllött, a gyerekre potenciálisan veszélyeztető személyt engedsz a közelébe. A rokonaidat nem válogathatod meg, de azt igen, hogy a gyerek közelébe mehet-e. De hidd el, bőven van olyan, aki az ilyet már jelentené, és valahol jogosan is.

2021. dec. 4. 20:45
 42/46 anonim ***** válasza:
21%
Nekem te nem dirigálsz, nyenyenyee! Komolyan, mint valami kényszeres ideggörcs, hogy nem áll le. Még le is írtam, hogy felőlem csinálja úgy bárki, ahogy akarja. Azt is, hogy SZERINTEM hiszti, de te csak itt remegsz, he. Szedjél valamit inkább te is, hátha lenyugszol. Úristen xd
2021. dec. 4. 20:48
 43/46 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki magából indul ki... Szedjek én is? :D Mert te ilyen vackokra szorulsz? :D Nem véletlen véded a szakadt alakokat akkor. :D
2021. dec. 4. 22:43
 44/46 anonim ***** válasza:
27%
Te is, mint a kérdező rokonai. Ha személyeskedni próbálsz, akkor legközelebb próbáld úgy, hogy nem magadból csinálsz hülyét. Vagy már annyira mérges vagy, hogy az a minimális gondolkodás sem megy? Ilyen képességekkel én nem megmondóemberkednék a helyedben. Belesülsz.
2021. dec. 5. 09:44
 45/46 anonim ***** válasza:
21%
Nem is tudom, ki kezdett el személyeskedni... :) Mérges? Rád? Jaj, ne taksáld magad ilyen sokra...
2021. dec. 5. 10:57
 46/46 anonim ***** válasza:
0%
Na, alakul. De még hiányzik valami, amivel azt hiszed, hogy odavágsz. Segítsek?
2021. dec. 5. 13:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!