Engedned -e, hogy feltehetoen kabitoszert hasznalo
csaladtagok talalkozzanak a gyerekekkel? Tudom ez eleg
furcsa kerdes. Sajnos tudomasomra jutott a ferjem ket
rokonarol, hogy valoszinuleg kabitoszerrel elnek. A
sogoromrol es sogornomrol van szo.....
Figyelt kérdés
Ezt az egyikuk parja mondta el nekem egy osszeveszesuk utan, majd reszletesen beszamolt arrol, hogy nemcsak kabitoszereznek, de uzletelnek is allitolag vele. En sokaig emesztettem magam ezzel az informacioval, es probaltam erdeklodni es 1-2 embertol hallottam meg, hogy ez igaz lehet. Sajnos ez a baratno a kesobbiekben, miutan en ezt a csaladban felszinre hoztam, letagadta, es azt mondta, hogy csak mergeben mondta ezeket a dolgokat..mikozben mi errol honapokon at sokaig beszeltunk.... A dolog ott bukott ki, hogy en ezeket az embereket nem engedem a gyerekeim kozelebe,anyosom pedig elkezdte feszegetni, hogy miert nem...most persze mindenki tagad, az erintettek is, a baratno is,es termeszetesen anyosom szemeben en vagyok a gonosz aki ilyeneket feltetelez....mikozben sogoromnak tudom hogy fiatal koraban volt ilyen ugye,meg elvonora is jart. En nem akarom, hogy ilyen emberek a gyerekeim kozeleben legyenek, most en vagyok a hibas ugy tunik az egesz csalad szemeben.
Egyszerü: legyen ott más is, vagy legalábbis meg kell róla gyúzúdni, hogy akkor éppen normálisak nincsenek bedrogozva.
2021. dec. 2. 00:21
12/46 anonim válasza:
Pontosan mitöl félted a gyerekeidet? Hogy bedrogozzák öket? Vagy hogy elöttük fogják feltolni a csíkokat? Valószínüleg semmi ilyesmi nem fog történni. Attól mert valaki szereti a kábítót, még nem rossz ember, nem feltétlen veszélyes a gyerekekre.
Persze megértem, félted a gyerekeidet, ami teljesen természetes. De a félelmed jelen esetben a tudatlanságon alapul(ezt ne vedd sértésnek, nem annak szánom). Szerencsére ezen tudsz segíteni. Tájékozódj! Beszélj az érintettekkel és lehetöleg hagyd hátra az elöítéleteidet.
2021. dec. 2. 01:34
13/46 anonim válasza:
Megertem kerdezot
Arra is kell gondolni hogy az ilyenek ki tudja milyen emberekkel vannak kapcsolatban. Jobb nem belekeveredni. En is feltenem a csaladom. Az emberek azt hiszik ilyenek a filmekben vannak, pedig nem. Max nem lehet bizonyitani hogy kikhez van koze egy egy " balesetnek".
13, eleg ha van egy nem tiszta pillanata es pl balesetet okoz.
2021. dec. 2. 09:24
14/46 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit, hogy értve nem engeded a gyerekek közelébe? Pl nem vigyázhatnak rájuk? Vagy ha valami családi esemény van minden rokonnal és ott vannak a gyerekeid akkor felháborodsz ha ők is jönnek?
Mert oké, hogy a gyerekek kivel találkoznak privátban az egyedül a te döntésed. De egy nagy családi összejövetelről senkit nincs jogod kitiltani, ha egyszer a többi jelenlevőt nem zavarja, hogy ők is ott vannak. Ők is a család részei. Ha te vagy a házigazda akkor megteheted, hogy nem hívod meg őket, de ha nem te vagy akkor nem a te döntésed.
2021. dec. 2. 12:17
15/46 anonim válasza:
Férjed hol van a történetben? Ő hogyan viszonyul a testvéreihez? Miért kell neked "felnyitni az anyós szemét"? A sógorék egyáltalán érdeklődnek a gyerekeid felől?
2021. dec. 2. 13:44
16/46 A kérdező kommentje:
Igen,itt arrol van szo, hogy anyosomnak feltunt, hogy mi sosem hivjuk at sogorekat, sogornot. A sajat hazunkrol van szo.
2021. dec. 2. 20:09
17/46 anonim válasza:
Ne is hívd át őket
Mert egyszer csak azon kapod magad h eltűnt a pénzetek,ékszerek
Sajnos tapasztalatból mondom
És igazad van ,az ilyen szutykoknak semmi keresnivalója gyerekek közelében.
2021. dec. 2. 21:07
18/46 A kérdező kommentje:
Igen meg itt arrol van szo, hogy egyreszt az ilyen ember milyen hatassal van a gyerekekre. Masreszt pl. Nem szeretnem ha ez a dolog a vedono, ovono stb fulebe jutna(mivel mar ezt irtam is hogy tobb embertol hallottam) es tudnak, hogy esetleg ide jarkalnak. Plane ha esetleg lebuknak majd es rendorsegi ugy lenne belole..
2021. dec. 2. 22:53
19/46 A kérdező kommentje:
12esveled nem ertek egyet! Aki drogozik, az szamomra rossz ember, aki terjeszti, ezaltal esetleg bunis lehet abban, hogy ez a mocsok gyerekekhez, kamaszokhoz is eljut az plane gazember es mindenkeppen veszelyes.
2021. dec. 2. 22:54
20/46 anonim válasza:
Nyilván, ép ember nem is kockáztat. Aki mást mond, az vagy maga is züllött alak, vagy szimplán nem fogja fel a téma komolyságát. Semmi szüksége egy gyereknek holmi drogos, züllött alakokra, akár rokon, akár nem. Vígan felnőnek nélkülük...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!