Szerintetek miért kérdezte pont ezt tőlem?
Figyelt kérdés
Szóval a minap az egyik
női rokonom férje a felesége társaságában megkerdezte tőlem, hogy szeretnék e majd gyereket? Teljesen ledobbentem.. Köpni nyelni nem bírtam, kellemetlenül éreztem magam. Az ő házasságuk elvileg jó! Közös gyerekuk is van. Szerintetek valami megfordult a fejében? Csak normális válaszokat szeretnék olvasni. Előre is köszi, hogy elolvastátok😊
2019. nov. 4. 00:46
1/13 anonim válasza:
Te aztán tudsz komplikálni. Minden fiatalt ezzel a kérdéssel nyaggatnak, legyen az nő, férfi.
2/13 anonim válasza:
Minek képzelsz bele hülyeségeket? Csak megkérdezte, mivel neki is van gyereke, hogy te majd szeretnél e gyereket? Úr isten, ne láss már erdőt az egy álló fába.
3/13 anonim válasza:
?
Szerintem megfordult a fejében h megkérdezi hogy mikor akarsz gyereket
4/13 anonim válasza:
Itt a te fejedben fordult meg olyan, aminek nagyon nem kéne.
Menj aludni, holnap suli!
6/13 anonim válasza:
Atya ég! Ha apád kérdezte volna meg, akkor is ilyen furcsának találnád a kérdést? Komolyan, egyesekhez egy szót sem szabad szólni, mert mindenből azt hozzák ki, hogy a másik akar tőlük valamit.
8/13 anonim válasza:
Igen, ott helyben gyereket akart tőled, sőt hármasban akarta a feleségével.
10/13 anonim válasza:
ilyen jot regen nevettem😂 ha a boltos nenike megkerdezi toled, hogy vagy ma? akkor te arra kovetkeztetsz majd, hogy ollozni akar veled? nemar!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!