Szerintetek miért kérdezte pont ezt tőlem?
Szóval a minap az egyik
női rokonom férje a felesége társaságában megkerdezte tőlem, hogy szeretnék e majd gyereket? Teljesen ledobbentem.. Köpni nyelni nem bírtam, kellemetlenül éreztem magam. Az ő házasságuk elvileg jó! Közös gyerekuk is van. Szerintetek valami megfordult a fejében? Csak normális válaszokat szeretnék olvasni. Előre is köszi, hogy elolvastátok😊
Jézus, gyere le! Mégis mit akarhatna tőled? Szerinted neked is gyereket akar csinálni? Vagy annyira fiatal vagy, hogy dolgoznak a hormonjaid, hogy egy távoli idősebb jó pasi rokon egyetlen kérdésétől nedves lesz a bugyid, vagy ennyire hülye vagy. Köpni-nyelni nem tudsz egy egyszerű kérdéstől, mint az óvodások.
Ha azt kérdezte volna, hogy tudsz-e főzni, máris azt látnád bele, hogy azt akarja, hogy rá főzz ezentúl egy közös háztartásban.
Lehet, hogy azért, mert beszélgetni próbált veled, és pont ez jutott az eszébe? Esetleg előtte pont a gyerekekről beszélget(te)tek?
Érdekes lenne, ha pont a felesége társaságában akarna kikezdeni veled :)
Hogy miért kérdezte tőled pont ezt? Nem tudom.
Azt viszont biztosan tudom, hogy nem azért, mert veled akarna közös gyereket. Szokatlan volt a kérdés, de elhangzott. Ilyet inkább a nők tesznek fel nőnek, de nem a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!