Érdemes valamit unokatesómmal kezdeni?
Pár háznyira lakik unokatesóm, kicsit furi szerzet.
28 éves, mozdonyvezetőként dolgozik, szóval ilyen téren nincs semmi gond vele, mondjuk szüleivel lakik otthon, de anyagilag független szerintem így.
Igazából a furcsa része az, hogy se barátai se barátnője, utóbbi szerintem még nem is volt sose, ha nyersen vesszük talán lánnyal se volt. Meg úgy amúgy se jár el sehova, mármint mozi vagy bármi hasonló szórakozási dolog, pedig szerintem anyagilag megtehetné, igaz jogsija az viszont nincs.
Elvileg igazából nem is hiányzik neki semmi ilyesmi, legalábbis szoktunk néha pár szót beszélgetni, szoktam néha úgy célozgatni, hogy barátnő van-e vagy járt-e valamerre munkán kívül.
Csak olyan rossz látni illetve belegondolni, hogy úgymond ennyire visszahúzódóan él, mikor pont ilyenkor kéne ismerkednie még, meg eljárnia erre-arra.
Egyáltalán lehet valahogy úgy segíteni, hogy ne legyen még túl sok, vagy jobb inkább hagyni ha így jó neki?
Ha érzelmi részét nézem valahogy próbálnék segíteni, ha ésszel akkor viszont hagynám.
4
Ilyen hülyeséget is rég láttam itt. Én kifejezetten utálom a társas tevékenységeket. Az osztálybulik is jobban lefárasztottak, mint az iskolai napok. A "szórakozás" után csak szarabbul vagyok, mint előtte. Ráadásul az időmet is elfecsérlem a semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!