Hogyan hívhatnám vendégül az egész rokonságot-családot egy karácsonyi közös vacsorára ha a konyhám vagyis inkább az ebédlő asztalom kapacitása 4 fő max.?
Figyelt kérdés
10 főről lenne szó.
Sajnos panelba költöztünk,pici konyha,pici asztal 4db székkel
Mit tehetnék?
Hiába vennék több széket,4 től többet nem tudnánk akkor se asztalhoz ülni,kicsi az asztal is
2021. nov. 13. 11:42
1/32 A kérdező kommentje:
Elnézést, 12 fő*
2021. nov. 13. 11:43
2/32 anonim válasza:
Esetleg athelyezni a nappaliba?
3/32 anonim válasza:
Mi ilyenkor az egyik szobában eszünk, de az asztal szétnyitható.
4/32 anonim válasza:
Nappaliban leülnek kanapéra, stb. és nem hagyományos vacsora lesz, hanem falatkák. Lehet nagyon jó kis előétel, főétel, desszert csak falatkákból. Előétel pl. szőlő-sajt kockák fogpiszkálóval átszúrva. Főétel: fasírtgolyók, szintén fogpiszkálóval, mini kiflikarikán, tetején uborkakarikával vagy házi sushi. Desszert: aprósütemények. Kis szalvétára, papír tányérra mindenki vehetne magának, ami tetszik. + rágcsa. Egy zsúrkocsira vagy kisebb polcra ki lehetne rakni az italokat.
5/32 anonim válasza:
Veszel egy szétnyitható asztalt, kifejezetten az ilyen rokoni cécókra. Nappaliban terítesz. Ha nagyon szeretnétek, megoldható.
(Az más téma, hogy nekem direkt azért 4 személyes az étkező asztalom, hogy fel se merüljön senkiben az itteni rokoni összejövetel, de ez én vagyok, engem idegesít, menni sem szeretek sehova, de nem ez volt a kérdés, tudom).
6/32 anonim válasza:
és akkor sincs baj, ha nem egyszerre esztek
7/32 anonim válasza:
Sajnos nálunk is több csapatban eszünk, ha vendégek vannak ugyanezen okból.
8/32 anonim válasza:
Anyáméknál pl az volt a megoldás, hogy apám hazahozott egy böszme bútorlapot a munkahelyéről. Évközben a kanapé mögé volt berakva, háromszög alakú volt, és dekorációs elemként tekintettünk rá :))) Karácsonykor meg kivették, rátették a 6 személyes asztal tetejére, és máris kétszer annyian elfértünk. 2 hokedli minden tisztességes háztartásban akad, ilyenkor a gyerek irodai székét is kölcsön kell kérni, és a 190 magas tesóim imádtak a kissámlin ülni. Na, hát így fértünk el mind. :D
9/32 anonim válasza:
Nálunk ugyan nagy volt a lakás, de a nagycsaládi vendégségeknél egy levett ajtó szolgált plusz asztalként. :) Apám pikkpakk leszerelte a kilincset, alátett két rajzbakot, ment rá egy szép terítő és voilá.... 6személyes asztal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!