Írnátok a nárcisztikus rokonotoknak szülinapjára, ha előtte nagyon súlyosan bántott, és már nem vagytok jóban?
ne írj neki
mondjuk arra még nem gondoltál hogy utána azért lesz bunkó mert nem írtál neki?
az ilyenek akármibe bele tudnak kötni, sajnos
Sokan nem értik meg a kérdezőt.
A nárcisztikus rokon nem véletlenül őt zaklatja. Vajon miért nem a kérdező szüleit? Vagy a többi rokont? Mert ők olyan személyiségek, akik képesek őt ignorálni.
A nárcisztikus személyiségzavar legfőbb jellemzője, hogy folyton dicséretet vár, olyan tetteket másoktól, amelyek csakis róla szólnak.
Mivel a kérdező eddig mindig felköszöntötte, most is elvárja, hiszen ez róla szól. De mivel nem teszi, ezért ki akarja erőszakolni, és még lát esélyt erre, hogy a kérdező mégiscsak felköszönti.
Nagy nehéz eset.
Dehogy írnék! Semmit!
Nekem van ilyen "rokon". Sógornő. Évek óta úgy teszünk a másikkal mintha nem létezne.
Amikor már csenddel vert, akkor amikor én hülye egyszer hozzászóltam, simán átnézett rajtam. Aztán válaszolt a férjemnek amikor ő haza jött arra amit én kérdeztem tőle. Hogy vegyem magam észre tudod, hogy szart sem érek!
Utána nem szóltam hozzá, rá sem néztem 1 évig se mire egyszer sikerült felbasznia az agyam és hozzá szóltam. Láttál már olyan kárörömöt és boldogságot amit ez leművelt... Utána néztem videót a nárcisztikusságról, akkor tudtam megnevezni ezt a szemét aljas viselkedést.
Nem hogy szólni meg írni neki akármit mikor megaláz ahogy tud. Persze amikor a kedves barátnője aki semmit sem tud arról ahogy vagyunk, odajöttek ketten 2 éve szilveszterkor a buliban és volt pofája buekolni nekunk és még puszit is adott. De üres jegkiralynő érzelem mentes arccal és hangon! Biztos hányingere volt tőlünk, de hát meg kellett magát játszani... Csak néztünk a férjemmel hogy mi van? Mert őt is semmibe veszi amióta mellém állt! De én ugyan olyan képmutatóan színészkedtem akkor, mert tudtam azt hozta volna ki hogy mi vagyunk a szemetek, mert azt akarja hogy ő legyen az áldozat akivel mi csúnyán bánunk.
Gondolhatod családi össze jövetelkor milyen képmutatást rendez. Figyel amikor a bátyja beszél mintha érdekelné mit mond, máskor meg a fejét is elfordítja tőle! Engem mondjuk akkor is megvet, csak mosolyogva. Hozzám nem szól, rám nem néz, nem figyel. Csak a többiek semmit nem vesznek észre, mert félre ismerik. Nem is tudják hogy leköpnénk egymást meg hogy a testvérét ő megveti amúgy! Azt hiszik ők jóban vannak!
Na hát nem tudom veled mit csinált, de velem ilyeneket és egyebeket is...
Engem nem érdekel már az sem, hogy ha engem gondolnak ez ügyben köcsögnek, még egyszer nem színészkedek ha ugy van és volt hogy felhomályosítottam valakit aki a család ismerőse. Vagy elhiszi vagy nem, az se érdekel. Eddig sem hitt nekem senki az ő köreikből. De nem fogom azt mondani hogy peerrsze milyen jóban vagyunk! Na nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!