Írnátok a nárcisztikus rokonotoknak szülinapjára, ha előtte nagyon súlyosan bántott, és már nem vagytok jóban?
Igen, ez így van. Tudjátok régen csinálja ezt velem, én viszont nem tudtam nagyon sokáig, hogy miért.
Egy ideje nagyon furcsa körülmények között rátaláltam egy videóra, ami a nárcisztikuosokkal foglalkozik. Hülyén hangzik, de mintha jelként jött volna youtube... ledöbbentem, azóta sok videót nézek, próbálom magam minél jobban megerősíteni, csak még sokszor kétségeim vannak, de nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen és építően írtatok, sokat jelent ez most nekem.
Nem fogok neki írni.
"Nem, velük nem lehet szépen megbeszélni, nem lehet érvelni" Hát igen, ez volt, hogy én ezt próbáltam nagyon sokáig. Tényleg nem ér semmit, ők erre alkalmatlanok. Már nem is akarom megjavítani a kapcsolatot, hanem a hátam mögött szeretném hagyni. Csak most beparáztam ha nem írok, akkor belém fog taposni. Szüleim sem akarnak neki írni mióta elmondtam nekik, hogy viselkedik velem ez az ember. Ez méginkább fel fogja húzni, nekem fom támadni és magát áldozatnak beállítani, hogy én ellene fordítok mindenkit... Akkor ebben az esetben azonnal tiltsam, ugye? Vagy szóljak vissza?
Írd neki meg hogy nem akarsz semminemű kapcsolatot vele soha többé és minden jót,csá
Aztán tiltás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!