Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Írnátok a nárcisztikus rokonot...

Írnátok a nárcisztikus rokonotoknak szülinapjára, ha előtte nagyon súlyosan bántott, és már nem vagytok jóban?

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 16:24
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
93%
Nem elég, hogy nem köszönteném fel, tiltanám a pi**ába az ilyet. A vér nem kötelez, akkor sem, ha testvérről van szó.
2021. nov. 7. 16:59
 12/48 anonim ***** válasza:
88%
Így van!Tiltsd le ezt a nyomorékot
2021. nov. 7. 17:00
 13/48 anonim ***** válasza:
91%
Nem írnék neki.
2021. nov. 7. 17:19
 14/48 anonim ***** válasza:
90%
Nem, egy mondatot se.
2021. nov. 7. 17:26
 15/48 anonim ***** válasza:
89%
Nem. És ettől neked sem lesz jobb, mert az ilyen vallomásokkal csak az ő önbizalmát táplálnád. Ez pedig aktiválhat a nárciknál egy újabb ingert arra, hogy tovább provokáljanak. Ne adj neki semmilyen teret vagy lehetőséget arra, hogy megint beléd kössön. Ezek az emberek nem változnak, és ha tudod, hogy milyen, akkor jobb, ha a magad érdekében elkerülöd a vele való kapcsolatot.
2021. nov. 7. 17:30
 16/48 anonim ***** válasza:
89%
A nárcisztikusok pont az ilyen emberek életkedvéből táplálkoznak, mint te vagy, kedves kérdező. Kibuksz tőle, ő ezt tudja, nem mersz ellene fellépni, energiavámpírkodhat feletted, ha meg szólsz neki, beléd tapos. Egykoron én is bevonzottam az ilyeneket, mostanra koptatom le őket pillanatok alatt. Meg kell erősödj, meg kell, hogy becsüld önmagad, tudd a helyed a világban, ne hagyd magad eltaposni! Ha egy nárcisz nekem jönne, kiröhögöm és beletaposok az egójába (elküldöm a francba, és közlöm vele, hogy na tudja, kivel hatalmaskodjon, nekem ő annyit se ér, mint a sz.r, amit lehúzok a wc-n). Ezekkel csak így lehet. Nem, velük nem lehet szépen megbeszélni, nem lehet érvelni, megváltozni nem akarnak, és ha te gyenge vagy, sőt, a tudtukra adod, hogy kibuksz miattuk akkor felélik a lelked. Tudnék mit mesélni, nem véletlen utálom őket ennyire...
2021. nov. 7. 17:45
 17/48 anonim ***** válasza:
88%
U.i.: Igen, ez áll a rokonokra is. Nem te választottad őket, ergo nem azért élsz, hogy a lábtörlőjük legyél.
2021. nov. 7. 17:46
 18/48 A kérdező kommentje:

Igen, ez így van. Tudjátok régen csinálja ezt velem, én viszont nem tudtam nagyon sokáig, hogy miért.

Egy ideje nagyon furcsa körülmények között rátaláltam egy videóra, ami a nárcisztikuosokkal foglalkozik. Hülyén hangzik, de mintha jelként jött volna youtube... ledöbbentem, azóta sok videót nézek, próbálom magam minél jobban megerősíteni, csak még sokszor kétségeim vannak, de nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen és építően írtatok, sokat jelent ez most nekem.

Nem fogok neki írni.

"Nem, velük nem lehet szépen megbeszélni, nem lehet érvelni" Hát igen, ez volt, hogy én ezt próbáltam nagyon sokáig. Tényleg nem ér semmit, ők erre alkalmatlanok. Már nem is akarom megjavítani a kapcsolatot, hanem a hátam mögött szeretném hagyni. Csak most beparáztam ha nem írok, akkor belém fog taposni. Szüleim sem akarnak neki írni mióta elmondtam nekik, hogy viselkedik velem ez az ember. Ez méginkább fel fogja húzni, nekem fom támadni és magát áldozatnak beállítani, hogy én ellene fordítok mindenkit... Akkor ebben az esetben azonnal tiltsam, ugye? Vagy szóljak vissza?

2021. nov. 7. 17:53
 19/48 anonim ***** válasza:
91%

Írd neki meg hogy nem akarsz semminemű kapcsolatot vele soha többé és minden jót,csá

Aztán tiltás

2021. nov. 7. 17:57
 20/48 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem írsz, akkor beléd taposhat, ha írsz, akkor beléd is fog. Különbség. Ha pedig beléd tapos, akkor ne hagyd magad, bár a nárcisztikusokkal nem érdemes konfliktust generálni, mert őket konkrétan a konfliktus élteti. Célszerűbb, ha minél neutrálisabb, közömbösebb vagy vele, és akkor megunja. Ha mond valami bántót, akkor mosolyogj, vagy bólogass neki, és ignoráld.
2021. nov. 7. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!