Elmondta a pasijának, amiről veszekedtünk. Szerintetek ez
normális dolog?
Figyelt kérdés
Egyik fiatalabb rokonommal összevitatkoztam, mert féltettem a pasijától, szerintem nem jó ez a kapcsolat, nincs rá jó hatással, nagy összeveszés lett, sokáig Ranem beszéltünk. Nálam megtört a jég, ráírtam, beszélgettünk. Kiderült, hogy anno mindent elmondott a pasijának, amiről beszéltünk, ahogy összevesztünk, aki emiatt engem meg sem akar ismerni. Szerintetek normális, hogy ennyire kiadta, amit mi ketten beszéltünk? Ráadásul akkor még csak 3 hónapja voltak együtt, szóval kvázi idegen
A "fiatalabb rokonod" netán a gyermeked? Mert neki osztogathatsz tanácsokat, egy bizonyos szintig és egy bizonyos életkorig.
Egyébiránt meg foglalkozzál a saját dolgaiddal. Szerintem.
2021. okt. 18. 06:53
12/20 anonim válasza:
Az, akivel per pill szexel, az közelebb van hozzá ,mint pl az unokatesója.Persze, hogy elmondja neki.
2021. okt. 18. 08:02
13/20 anonim válasza:
Hát nézd, nekem se lenne jó szájízem, ha ismeretlenül egyből megítélnél és lehordanál minden aljadéknak. Nem csodálom, hogy nem akar megismerni. Mondjuk azt nem tudom miért mondta el a pasijának a rokonod, de ő dolga. Biztos felhúzta magát és mérgében beavatta, vagy nem tom.
2021. okt. 18. 08:49
14/20 anonim válasza:
Normális, ő élete, ráadásul alig ismered, ezt most miért kellet? xd
2021. okt. 18. 08:49
15/20 anonim válasza:
Szerintem nem normális. Ha valakinek van élete során 80 párja, akkor ott van a barátod + 80 random ember az érzéseiddel, gondolataiddal, amiket tovább kotyogott neki.
2021. okt. 18. 10:41
16/20 anonim válasza:
Normálisnak tekinthető.
SOha ne mondj senkinek olyant másokról, amit az illetőnek nem mondanál el.
2021. okt. 18. 10:57
17/20 anonim válasza:
Lehet a kérdező úgy értette, hogy a rokona kifordult magából, amióta a pasijával van, nem magát a pasit szidta. Ez senkinek nem jutott eszébe?
Nekem is van ilyen ismerősöm, amikor mondták neki hogy megváltozott, nem hitte el, miután szakítottak, akkor jött rá, hogy tényleg így volt, és nem volt önmaga a volt párja mellett.
Kérdező, igen normális valamilyen szinten. Bár azért lehetne óvatosabb is, hiszen ki tudja, nem-e fogja felhasználni ellene/ellenetek a pasi a hallottakat. Senki nem megbízható már.
2021. okt. 18. 11:10
18/20 anonim válasza:
Nézd, ha nagy összeveszés lett abból, hogy elmondtad, hogy neked nem szimpatikus a pasi, akkor ott azért voltak durvább dolgok is.
2021. okt. 18. 11:13
19/20 anonim válasza:
Naná, hogy normális. Persze, hogy elmondanám, és közben figyelmeztetném, hogy a hozzád hasonló szarkavaróktól tartsa távol magát. Mi is a problemád? Nem bírod vállalni a felelősséget azért amit mondtál?
2021. okt. 18. 16:19
20/20 anonim válasza:
Arany szabály egy párkapcsolat két emberről szól ott senkinek nincs joga kritizálni véleményt mondani.Természetes hogy elmondta a párjának ha tetszik ha nem ez így normális
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!