Elmondta a pasijának, amiről veszekedtünk. Szerintetek ez normális dolog?
Szerintem nem. Egyrészt h csak 3 hónapja a párja.
Másrészt és főleg, így nehéz lesz titeket bemutatni egymásnak... ahogy történt is.
Addig normalis, ha eppen a nagy rizsaszin kodben lebegtek es ugy erezte, hogy mindent meg kell osztania vele, akar ezt a "hallatlan igazsagtalansagot is", hogy te kritizaltad az egesz kapcsolatat.
Aztan az mas kerdes, hogy valojaban azert nem beszeltetek x ideig, mert o alapbol ugy hagyott ott teged a veszekedesetek utan, hogy kesz vege orok harag, mert a maganeletebe mit szolsz bele vagy o csak serelmezte es lehiggadt volna, de a pasija is erre biztatta es csak ennek a hatasara nem beszelt veled kesobb se.
Ez utobbit azonban biztos soha senki nem ismerne be, mig az adott emberrel egyutt van.
Szerintem ha fontos neked, akkor orulj, hogy megtört a jeg es ne firtasd a multbeli serelmeket ilyen szinten.
Te miért érzed úgy hogy le kell beszélni a párjáról?
Minden felnőtt ember el tudja dönteni hogy mi vagy ki a jó neki. És az ember senkinek a kapcsolatába nem lát bele, csak a sajátjába. Minden kapcsolat annyira összetett, hogy csak az látja át a teljes képet aki benne van.
Szerintem örülhetsz hogy még szóba áll veled ezek után. Én nem tenném.
Ezzel ugyanis átléptél egy határt, mindegy is hogy milyen szándékkal. Normális ember nem vájkál ilyen szinten senkinek az életében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!