Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Elhagynátok a párotokat, ha a...

Elhagynátok a párotokat, ha a családja kiközösít és ezért jelen van a kapcsolatban az állandó titkolózás?

Figyelt kérdés

2021. szept. 28. 06:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező szereti a párját és nem akarja elhgyni
2021. szept. 28. 07:02
 12/31 anonim ***** válasza:
78%
Az roppant kellemetlen, ha ettől nyomorognia kell és a párjával nem lehet ezt megbeszélni, akkor mást nem tehet hogy ez megszűnjön.
2021. szept. 28. 07:03
 13/31 anonim ***** válasza:
73%

De, ha a párja nem úgy áll hozzá a dolgokhoz ahogy kellene

Őszintén a párod mellett nőnek érzed magad? Kiáll melletted? Szeret? Kimutatja?

Vagy anyuci szava szent és én anyuci pici kisfia vagyok aki nem akarja,hogy anyuci megsértodjon,és inkább mindent ráhagyok anyucira,mert jobb a békesség

2021. szept. 28. 07:07
 14/31 anonim ***** válasza:
85%

Az,hogy a párom engem eltitkolt az nem egy egészséges kapcsolat

Mi vagy te kuva szerető,akik titokban kell tartani,nehogy lebukjon a családja előtt.

2021. szept. 28. 07:10
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem. Semmiképp nem vagyok szerető. Az egész családot ismerem.A kezdetektől fogva felvállalt. Megszakította a legtöbb rokonnal a kapcsolatot, tudomásom szerint.
2021. szept. 28. 07:17
 16/31 anonim ***** válasza:
84%

Úgy írtad,hogy jelent van a kapcsolatban az állandó titkolózás.abbol gondoltuk,hogy szerető lennél

Nézd a párod nem szeret.

2021. szept. 28. 07:19
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem a leírásban még pontosítod, hogy pontosan miről van szó.

Ez így kevés info szerintem. De ha már így tetted fel a kérdést, szerintem te is tudod a választ.

2021. szept. 28. 07:25
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Írd már le konkrétan, mit akarsz kérdezni, mert ez így annyira általános, hogy érthetetlen.

Azt nem értem, ki titkolózik és miért, pedig fontos lenne.

2021. szept. 28. 07:56
 19/31 anonim ***** válasza:
77%

Biztos a párja titkolózik

Egyértelmű

Szegényenli a párját és a férfinak titkoloznia kell a családtagok előtt a miértet nem tudjuk még mindig

2021. szept. 28. 07:59
 20/31 anonim ***** válasza:
89%
szerintem a kiközösít szó helyett valami mást akartál írni. SEMMIT nem lehet érteni a hülyén feltett kérdésedből. Amíg nem vagy képes pontosan megfogalmazni a problémádat, addig ne várj használható választ.
2021. szept. 28. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!