Elhagynátok a párotokat, ha a családja kiközösít és ezért jelen van a kapcsolatban az állandó titkolózás?
Figyelt kérdés
2021. szept. 28. 06:30
1/31 anonim válasza:
Lehetne többet tudni? Ha mást nem legalabb arról h meg tudsz élni nélküle is
2/31 anonim válasza:
Ez így kevés. Ha szeretem a párom akkor a családja nem érdekel. Már persze ha nem muszáj velük találkozni.
3/31 A kérdező kommentje:
Nyilván nem lenne könnyű megélni egyedül, de nem gazdasági függésből vagyok vele, hanem érzelemből
2021. szept. 28. 06:40
4/31 A kérdező kommentje:
Nem muszáj találkoznunk. A párom teljesen leválaszt róluk.
2021. szept. 28. 06:40
5/31 anonim válasza:
Azt hiszem nekünk is volt ilyen időszak aztan valahogy elmúlt. De igen en is azon merengtem akkor h ennek itt vége
6/31 A kérdező kommentje:
Teljesen tehetetlennek érzem magam. A kapcsolat egyébként működik.
2021. szept. 28. 06:43
7/31 anonim válasza:
Ő tud erről? Mi az álláspontja?
8/31 anonim válasza:
Ha a kapcsolatunk rovására megy, akkor a páromnak döntenie kéne a családja és köztem.
9/31 anonim válasza:
Ha kiközösítenek és a párom nem áll mellem, akkor vége a kapcsolatnak.
10/31 anonim válasza:
Igen el
Hidd el a te lelked szabad lesz és lesz egy olyan férfi aki majd kiáll érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!