Mit tennètek a helyembe?
Az ismerős ismerősének az ismerőse, ha nem tartja a kapcsolatot a szüleivel, az nem érdekel... ha a házastársam, akkor igen...de még gyerek előtt, hogy nagyobb eséllyel tudjam, hogy milyen géneket örököl ezektől a gyerek...
milyen példát mutat pld..
Vagy egyszercsak kigondol valamit a fejében és odébbáll a gyerekkel, mert most épp apával nincs kedve titkos dolgok miatt tartani a kapcsolatot?
Amugy tenyleg fura, hogy nem mondja el a hazastarsanak..vele tervezi leelni az eletet es azert ahogy fentebb irtak nem egy tavoli rokonrol van szo.
A huga viszont tartja veluk a kapcsolatot, igy felteszem nem sorozatgyilkosokrol van szo.
Ki tudja mi tortent ott...En nem ernem be ennyivel. Nyilvan fajo pont es nem boncolnam agyon a temat, de azert egy mondatban elmondhatna, hogy mi a palya. Az is lehet, hogy a feleseget tett olyat ami kirobbantott egy balhet, de nem kepes belatni, hogy tevedett - ilyen is van am, - helyette lelep.
Kivancsi lettem volna, h anyos mit szol az ajtoban, mikor kerdesere azt valaszolod, h nincs itthon, de ugy tudom nem is szeretne talalkozni onnel🤔
Nekem gaz lenne nem tudni az okokat hazastarskent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!