Mit tennètek a helyembe?
8 év párkapcsolat és nem ismered a már feleséged szüleit, de akkor ezek alapján igazán a feleséged sem ismered.
Inkább ezen kéne elgondolkodnod elsőre. Utána beszélned kéne a pároddal, hogy mégis ez mi, hogy te nem tudsz semmit a szüleiről.
Ez olyan mint mikor a pasi vagy a nő nem viszi haza a "barátnőt" a saját lakasaba. Ahhoz hasonlít.
8 év alatt soha nem jutott eszedbe megkérdezni tole miért nem mutat be a szüleinek, vagy egyáltalán mi az oka, hogy nem tartja a kapcsolatot a saját szüleivel.
Neked az eszedbe se jutott, hogy amikor ott állt az ajtó előtt, hogy rákérdezz, hogy kedves anyós miért nem tartja a lánya magukkal a kapcsolatot?
Nem ártana tudnod, hogy mégis mi ez, mert ha a szülők nem adtak okot, akkor képzeld el nekik milyen szar lehet ez.
Ideje lenne már 10 év után tiszta vizet önteni a pohárba.
Elküldted pedig ott volt a lehetőséged. Kérdezd meg a feleséged, és ne hagyd magad, mondja el mégis mi ez.
"Ha elmondom neki, nem tudom, mi lesz." Mégis mi lenne?
Egyébként meg az ember a feleségéről nem beszél úgy, hogy 'leányzó'.
"8 év párkapcsolat és nem ismered a már feleséged szüleit, de akkor ezek alapján igazán a feleséged sem ismered."
??? Ha nem tartja a szüleivel a kpacsolatot, akkor mit kellene tenni? Erőszakkal felkutatni őket?
4:1 szón kiakadsz? 20 èvesen mèg leányzó volt....
3: De megkèrdeztem, a válasza az volt, hogy nem szeretnè elmondani... valahogy ha neki rosszul esik vmit elmondani, akkor nem kezdem el zaklatni a mièrtjèt... ha valaki ilyen mèrtèkben nem tart kapcsolatot,annak vmi oka lehet. Ha rákèrdeztem volna az anyjánál mit mondott volna? ha kegyetlen az igazság, akkor hazudni fog,azt meg nem hinnèm el, hogy 5 èves korában nem vett meg egy nyalókát.... Mikor mekèrdeztem hogy nincs semmi jó közte ès az anyja között a válasza anyi volt hogy a 230 km az egyetlen jó dolog....
Gondolom megvan az oka neki, hogy nem tartja a kapcsolatot.
Mond el neki, hogy anyád itt járt és pont. Mi lenne? Megver vagy mi, hogy az anyja odajött? Legalább tudni fogja azt is hogy a tesója köpött az anyjának, hol laktok.
jah... csak az egyetlen családi kötelèket elcseszni.... mondjuk nem èn csináltam...
Amúgymeg èn elfogadtam hogy nem tartja a kapcsolatot... mondjuk nekem az a furcsa hogy az elmúlt 8 èvben mièrt nem kereste, mièrt most kereste...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!