Ha egy rokon elfogadó a melegekkel, nagy eséllyel a transzneműekkel is az?
A kérdést végül is általánosan is lehet érteni, csak mivel rokonról (unokanővér) van szó, így tettem fel a kérdést.
nincs túl szoros kapcsolatom vele és a családjával, de úgy alakult, h mostanában munkába menet legalább heti 1-2x összefutunk. Kb. annyit tudok róla, hogy szociálisan elég érzékeny. mosolyogva köszön mindig, hogyha meglát, de szerintem maximum melegnek hisz, de ez sem biztos.
Férfiként élek, kissé feminin vagyok, de annyira nem látszik rajtam a dolog.
Arra talán lenne ötletem, hogy valahogy kipuhatoljam, hogy homofób-e, ezért kérdezem.
5/6
Nem mindegy. Mert ha teljesen elfogadó, tarthatnánk a kapcsolatot (úgy hallottam, ő szeretné).
Volt egy ilyen kérdés korábban amire az volt a legertelmesebb válasz hogy beszélgess vele és meglátod hogy mi lesz. Az illető azt írta higy dehát egy hónapot sem akar elvesztegetni egyolyan emberrel aki nem kedveli a melegeket. Nem értette meg higy nem jó ötlet odaállitani azzal hogy hogy állsz a melegekkel.
Nem tudom mi lett a vége, de ugyanezt tanácsom mint az ott válaszolok többsége, hogy kezd el vele együtt lógni és ki fog derülni. Nem kell fagyizás közben odabökni hogy ja én ez még az vagyok, hanem amikor majd jön magától a dolog.
En azt vallom az ágyba mindenki azzal fekszik akivel akar
Ezért én senkit nem ítélték meg!
Az életben nem az a döntő jó vagy rossz ember.Nagy.művészek vannak voltak melegek biszeszuálisak.
Tisztelje ő is a többi ember szekszuállis hovatartózàsát.
Beállítotságtól függetlenül éljen egy normális átlag életét.Gondolok:bűnöző gyilkos munkakerűlő ne legyen.
Nem olvasom végig a válaszokat, csak a kérdésre válaszolok.
Szerintem nem.
Nem feltétlenül. Sőt, a melegek közt is van olyan, aki nem fogadja el a transzneműeket, és itt most nem arról van szó, hogy egy transz nő ne indulhasson cisznemű nőkkel egy sportversenyen (ezt tényleg csak a legelvakultabbak gondolják nem elfogadásnak vagy transzfóbiának), hanem arról, hogy a létezésüket kérdőjelezik meg, és kábé olyan érveket vágnak hozzájuk, amilyenekkel a homofóbok támadják a melegeket. Ezen felesleges csodálkozni: nagyon sok ember csak addig kér a toleranciából, amíg róla, esetleg a közeli barátairól van szó. Attól, hogy valaki meleg, nem lesz szent elfogadó ember.
De ahogy látod, kérdező, a heterók között is sokan vannak, akik a melegeket elfogadják, de a transzneműséget nem tudják vagy nem akarják megérteni. Közülük sokan még csak nem is rossz szándékúak, csak egyszerűen nem látják annyira komplexen a problémát, esetleg csak a legszélsőségesebb példák jutottak el hozzájuk, és nem találják a középutat (tehát hogy esetleg az, hogy nem akarod, hogy a transz nők elindulhassanak egy sportversenyen, nem zárja ki azt, hogy valakinek engedélyezzék a nemváltást, stb.) Ismeretlenül sajna elég nehéz megmondani valakiről, hogy mi a véleménye a témában.
(((Amúgy nagyon zárójelben: nem hittem volna, hogy egy nap komolyan vehető érv lesz X csoport elfogadása ellen az, hogy "egyszer találkoztam egy transzNAK KINÉZŐ emberrel, és naon csúnyán nézett rám brühühü". (Vagy legalábbis ráprojektáltad, hogy kifejezetten RÁD nézett csúnyán, vagy hogy egyáltalán gyűlölet volt a szemeiben és nem csak kínosan érezte magát egy hosszú nap után, ami azért valószínűbb feltevés.) Most komolyan? Még ha megvert volna, azt mondanám, oké megértem, ha idegenkedsz a transzoktól ezután, de egy nézés miatt? Tudom, hogy szeptemberi válasz, de azért leírhatnád a magasságát, szemszínét és lábméretét, mert akkor egyben megbélyegezhetnénk emiatt a traumatikus élményed miatt a 175 centiseket, a kék szeműeket és azokat, akik 39-es cipőt hordanak.)))
26:
Ennél az érvnél van jobb is:
többször hallottam már férfiaktól, hogy azért nem fogadja a MTF transzokat, mert nem néznek ki eléggé nőnek, az az nem izgatóak szexuálisan.
Mondjuk egy ennyire elmaradott országban nem is lepődöm meg az ilyen kijelentéseken..Azt is sokszor hallom, hogy nem érdekli a melegek szexuális szokásai. Mintha állandóan arról akarnának beszélni, vagy nem értem.
Egyébként nem.. Szerint még a melegekkel toleráns nők közül is kevesen elfogadóak a transzneműkkel. Sokan azt se tudják, mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!