Ki nekem az anyukám nagybátyjának a fia?
Figyelt kérdés
2021. júl. 8. 03:06
2/8 anonim válasza:
Anyukád unokatestvére. Ha az ő fiát kérdeznéd, akkor lehetne mondani, hogy a másodunokatestvéred.
3/8 anonim válasza:
Illetve most nézem az ábrát, aszerint másodnagybácsi. Bár én még életemben nem hallottam, hogy valaki ezt a megnevezést használná.
4/8 anonymousreview60 válasza:
A szülőd nagybátyjának (a te nagy-nagybátyádnak)/nagynénjének (a te nagy-nagynénédnek) a gyereke a te másodnagybátyád/másodnagynénéd. A dédszüleid a közös felmenőtök.
5/8 anonim válasza:
Rokoni kapcsoaltos képet lassan ki lehetne tenni a családi téma ismertetőjébe valahova :D
6/8 anonymousreview60 válasza:
Nem lassan. Már évek óta kint kellene legyen.
8/8 anonim válasza:
Másodnagybátyád.
#3 én a harmadnagybátyám/néném megnevezést is szoktam használni. Büszke vagyok rá, hogy ilyen távoli rokonnal is ilyen jó viszonyban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!