Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan jelezzem a családnak,...

Hogyan jelezzem a családnak, hogy nagyon nem oké, amit a lányuk csinál?

Figyelt kérdés
A nővérem lánya összejött egy gazdag külföldi hapsival, na nem agysebész vagy hasonló munkából gazdag a férfi hanem kétes üzletekben van benne. Az egy dolog, hogy meg akarja vásárolni a lány szeretetét, mindenféle drága ajándékokkal, arany, drága cipők és táskák lepi meg, ezáltal lenyűgözni az egész rokonságot, mert úgy néz ki, hogy az egyetlen vagyok, aki nem pénzéhes... Mindössze 4 és fél hónapja vannak együtt, de már átköltöztette egy másik albérletbe, nem magához, de ilyen luxus albérlet, még a rezsit sem kéri el. Szokták ugye mondani, magas lóról nagyot lehet esni! Sajnos ezt nem látja át a rokonság, már a kapcsolattól is hányingerem van, nem közénk való ez a férfi. Korban össszeillenek, de származásban nem, meg ebben sem, hogy így akarja megvásárolni a lány és a rokonságot... Úgy tűnik sikerül is. Hogyan nyissam fel a szemüket, hogy a vesztükbe rohannak? Túl vagyunk 10000 telefonhíváson, de csak fényezik, fényezik, hiába próbálom mutatni, hogy ez rossz, már kezd elegem lenni. Nekem is van férjem, szóval a szőlő nem savanyú, mielőtt ez lenne... Csa mondjuk nyitva van a szemem, a férjemnek amúgy szintén nem tetszik a kapcsolat!
2021. aug. 27. 22:19
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
37%
Egyedül csak szerintem troll a kérdező?
2021. aug. 28. 00:02
 22/26 anonim ***** válasza:
84%
21. Lehet hogy az, de simán vannak ilyen irigy, mindenbe bele pof@zó rokomok.. családi kapcsolatos topikba 1000 hasonló van. Vannak ilyen elme háborodottak.
2021. aug. 28. 00:05
 23/26 anonim ***** válasza:
80%

Elmúlt 18? Semmi közöd hozzá, felnőtt ember azt csinál amit akar.

Nem múlt el 18? Még mindig semmi közöd hozzá, nem a te gyereked és nem te felelsz érte.

2021. aug. 28. 03:29
 24/26 anonim ***** válasza:
54%

Nekem volt ilyen rokonom. Én is szóvá tettem, hogy fura a kapcsolat, le is lettem hurrogva. Én ráhagytam. Később magától kapott észbe, amikor már 2 gyerekkel kellett mindenféle biztosítási és adócsalás miatt rendőrségre járkálnia, a csávó meg az összes pénzzel megpattant valahova. Azóta se került elő. És kiderült, hogy párhuzamosan több ilyen családja is volt, a rendőrség figyelte egy ideje, de ugye itthon annyira nem sietnek senkit lecsukni ha nagyban játszik.

Szóval én értem a kérdezőt, de tényleg semmi nem tehetsz ha nem hallgat rád, csak várod, hogy rájöjjön magától.

2021. aug. 28. 07:48
 25/26 anonim ***** válasza:
72%
Hagyd őket lehet hogy neked van igazad,de ere nekik kell rájönniük maguktól.
2021. aug. 28. 08:10
 26/26 anonim ***** válasza:
94%
Ne avatkozz bele
2021. aug. 28. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!