Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan jelezzem a családnak,...

Hogyan jelezzem a családnak, hogy nagyon nem oké, amit a lányuk csinál?

Figyelt kérdés
A nővérem lánya összejött egy gazdag külföldi hapsival, na nem agysebész vagy hasonló munkából gazdag a férfi hanem kétes üzletekben van benne. Az egy dolog, hogy meg akarja vásárolni a lány szeretetét, mindenféle drága ajándékokkal, arany, drága cipők és táskák lepi meg, ezáltal lenyűgözni az egész rokonságot, mert úgy néz ki, hogy az egyetlen vagyok, aki nem pénzéhes... Mindössze 4 és fél hónapja vannak együtt, de már átköltöztette egy másik albérletbe, nem magához, de ilyen luxus albérlet, még a rezsit sem kéri el. Szokták ugye mondani, magas lóról nagyot lehet esni! Sajnos ezt nem látja át a rokonság, már a kapcsolattól is hányingerem van, nem közénk való ez a férfi. Korban össszeillenek, de származásban nem, meg ebben sem, hogy így akarja megvásárolni a lány és a rokonságot... Úgy tűnik sikerül is. Hogyan nyissam fel a szemüket, hogy a vesztükbe rohannak? Túl vagyunk 10000 telefonhíváson, de csak fényezik, fényezik, hiába próbálom mutatni, hogy ez rossz, már kezd elegem lenni. Nekem is van férjem, szóval a szőlő nem savanyú, mielőtt ez lenne... Csa mondjuk nyitva van a szemem, a férjemnek amúgy szintén nem tetszik a kapcsolat!
2021. aug. 27. 22:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy csak nekem nem jött le, hogy végülis mi a baj a kapcsolattal? Ja, hogy elhalmozza ajándékokkal, meg csomó pénzt költ rá mert megteheti?

Az meg, hogy te rasszista vagy és a származása miatt megbélyegzel valakit attól még nem lesz rossz ember. Neked csak az a bajod, hogy valószínűleg a te férjed nem engedheti ezt meg magának.

Még ha a te lányod lenne, de még az se. Igazából neked mi közöd ehez az egészhez azon kívül, hogy egyértelműen le jött, hogy k*va irigy vagy?

2021. aug. 27. 23:04
 12/26 anonim ***** válasza:
84%
Fáj hogy csóró a férjed igaz?
2021. aug. 27. 23:05
 13/26 anonim ***** válasza:
69%

A te életedre miben van hatással? Felteszem, hogy semennyire.

Ha eddig kapálóztál, de senki nem foglalkozott veled, akármennyire jót akartál tenni, innentől már nem a te dolgod. A lelkiismereted tiszta, hogy te próbáltál a lány érdekében lépni, innentől már rajtuk múlik, hogy a sajátjukkal hogyan fognak elszámolni, ha esetleg történik valami visszafordíthatatlan.

Ha a lány nagykorú, akkor pláne nem tudsz semmit csinálni, minden az ő döntése. Ha még kiskorú, akkor jelezheted a gyámügynek.

De mindenkinek jobb lenne, hogyha a saját életedet élnéd.

2021. aug. 27. 23:06
 14/26 anonim ***** válasza:
88%

"Halló, gyámügy?

Az unokahúgomat a mocsok külföldi pasija elhalmoz minden földi jóval. Ez se nekem, se a férjemnek nem tetszik. Azonnal csináljanak valamit!!!!"

2021. aug. 27. 23:11
 15/26 anonim ***** válasza:
79%
14 sírok 😂😂😂 de amúgy ja.
2021. aug. 27. 23:13
 16/26 anonim ***** válasza:
74%
Nem ertem az embereket. A mai vilagban miert baj az ha valakinek sok penze van es jol el? Ha akadna nekem ilyen pasi en is mennek. Nyilvan a penz nem minden, de mi a baj ebben, miert faj hogy ajandekokat vesz neki, luxus lakasba koltozott? Miert problema? Mostmar rossz dolog ha gazdag vagy? Mindegy most hogy mibol van penze. Biztos szar ember is vagy ha sok penzed van es jol elsz. Nekem kb ez jon le az ilyen kerdesekbol. Neked hanyingered van tole, hat legyen... orulj akkor hogy te nem vagy annyira gazdag es nem elsz annyira jol mint ok. Ha meg esetleg bebukik a kapcsolat akkor igy jart. Irigy vagy, ennyi. Nem is ertem miert rohanna valaki a vesztebe csak mert a kislany osszejott egy gazdag palival.
2021. aug. 27. 23:37
 17/26 anonim ***** válasza:
84%
16 vagyok, meg persze aki kicsit is jobban akar elni es tobb penzt akar, mar penzehes. Ettol is eszem megall.
2021. aug. 27. 23:38
 18/26 anonim ***** válasza:
60%
16. Azért "baj" , mert neki nincs sok pénze és rohadt irigy. Ilyenek az emberek, ha már valaki egy kicsivel többet megengedhet magának akkor az már biztos nem tiszta munkából keresi a pénzét meg hasonlók.
2021. aug. 27. 23:43
 19/26 anonim ***** válasza:
89%

Ne szólj bele más életébe, mert rosszul fogsz járni, ezt tapasztalatból mondom!

Ha meg ennyire nem bírsz magaddal, inkább járj el futni, azzal levezeted a feszkót. Nem bunkóságból, nem megbántani akarlak, de nagyon úgy fest, hogy féltékeny vagy!

2021. aug. 27. 23:47
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

Nem vagy irigy??

Hát de...üvölt az írásodból a sértettség.

2021. aug. 27. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!