Szégyellem magam az unokabátyám kinézete miatt. Nem akarok önző lenni, szerintetek mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Unokabátyám egy elég érdekes srác. 20 éves, és a kinézete valami "fenomenális". Rózsaszín haja van, oldalt felnyírva egy picit, van egy pár tetkó az arcán, és rengeteg a testén. Az öltözködése is furcsa, ilyen emo hiphop stílus. Sokat találkozunk mert elég szoros a két családnak a kapcsolata, sokat járkálunk egymáshoz, vagy netán kirándulunk. Most is terveztek egy nyaralást holnapra, és ő is jön. Nem akarok szemét lenni esküszöm, de annyira nem szeretem hogy vele kell mutatkoznom. Mindig hülyét csinál magából ha megyünk valahova és ezzel rám is rossz fényt vet. Légyszi segítsetek mit tegyek? 18F2021. aug. 19. 23:00
21/25 anonim válasza:
Bár ilyen unokatesóm lenne. Legyél büszke rá hogy egyéniség
22/25 anonim válasza:
Én introvertált vagyok, de én is beszélgettem már utcán idegennel, én is énekeltem már utcán, és én is nevettem már hangosan...
23/25 anonim válasza:
#20 ez eléggé végletekbe menő volt amit írtál. A kérdezőt senki nem kényszeríti hogy feltűnően nézzen ki, ahogy arra sem hogy másokhoz oda menjen beszélgetni. Meg miért gondolod, hogy ha valaki extrovertált és jól érzi magát a bőrében, az pl nem tud másokhoz alkalmazkodni, tehát nem tudna végigülni pár órát intovertáltak társaságában csendben. Én introvertált vagyok, de nem érezném, hogy engem lenéznek a extro. barátom viselkedése vagy kinézete miatt. Mondjuk a különc öltözködés nem is feltétlen az extrovertált emberek jellegzetessége, de akkor sem értem, miért érzi magát feszélyezve ez a rokon társaságában. Még ha mondjuk úgy nézne ki mint egy csöves és bűzlene is, azt valahol megérteném, de itt nem erről van szó.
24/25 anonim válasza:
Ha emiatt szégyelled magad, őt vagy a családodat, veled van a baj. Amikor megnyitottam a kérdést, azt hittem hogy ilyen 250 kilós, igénytelen büdös valakiről lesz szó, mert akkor még talán meg is érteném az érzéseidet, de így ez csak hiszti.
25/25 anonim válasza:
" ez meg miért releváns?"
Azért, mert az eddigiek alapján szimpatikus! Szóval, kiket hallgat? Ha van közös banda, akkor majd mi foglalkozunk vele helyetted. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!