Szégyellem magam az unokabátyám kinézete miatt. Nem akarok önző lenni, szerintetek mit kéne tennem?
Pont hogy elvonja rólad a figyelmet. Ha ő égőn néz ki, azért nem rád fognak furán nézni az emberek, hanem rá.
A te hibáid meg eltörpülnek mellette, örülj neki.
Kérdező, tudod, itt mindenki ultraneoliberális, laza és jófej. Kíváncsi lennék, hogy élőben is ilyen nagy arcok-e. :)))
5-ös voltam
Tenni sok mindent nem tudsz. Azt lehetne mondani legyél elfogadóbb, ne törődj a külsejével, stb.
Ezt hiába mondja valaki, ha nem azt érzed, nem fogsz változni attól, hogy valaki azt írja.
Egyébként jóban vagytok?
Ennél nehezebben megoldható problémád soha ne legyen! Boríts rá egy vödör taknyot, közben üsd meg egyszer-kétszer és üvöltsd azt, hogy "undorító vagy, hányinger vagy, szégyen vagy! dögölj meg Joci, dögölj már meg!"
10 mp alatt megvan a projekt, és garantáltan nem kell soha többé smúzolnod vele.
#7 én baromi elegáns vagyok, de nem akaszt ki, hogy a báttyám egy tróger, aki a nyílt utcán is vakargatja a tökét, remélem emgem semmszégyell senki mert festett vörös a hajam, és van rajtammegy kis szemceruza.
Jah és e mellett, kifejezetten liberális sem vagyok, bármit is jelentsenek ezek a szavak manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!