Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szégyellem magam az unokabátyá...

Szégyellem magam az unokabátyám kinézete miatt. Nem akarok önző lenni, szerintetek mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Unokabátyám egy elég érdekes srác. 20 éves, és a kinézete valami "fenomenális". Rózsaszín haja van, oldalt felnyírva egy picit, van egy pár tetkó az arcán, és rengeteg a testén. Az öltözködése is furcsa, ilyen emo hiphop stílus. Sokat találkozunk mert elég szoros a két családnak a kapcsolata, sokat járkálunk egymáshoz, vagy netán kirándulunk. Most is terveztek egy nyaralást holnapra, és ő is jön. Nem akarok szemét lenni esküszöm, de annyira nem szeretem hogy vele kell mutatkoznom. Mindig hülyét csinál magából ha megyünk valahova és ezzel rám is rossz fényt vet. Légyszi segítsetek mit tegyek? 18F

2021. aug. 19. 23:00
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Felszínes vagy.
2021. aug. 20. 01:06
 12/25 anonim ***** válasza:
86%
Milyen bandákat hallgat az unokabátyó? Nem tudod, akarja-e bővíteni a baráti körét? :D
2021. aug. 20. 01:07
 13/25 anonim ***** válasza:
83%
A 14-es kérdése engem is érdekel.
2021. aug. 20. 01:16
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

Dettó.^^ bandákat kérünk xd

Meg bárcsak nekem lenne ilyen családtagom... Nálunk mindenki középkori, főleg a szüleim x'D *~*

2021. aug. 20. 01:56
 15/25 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem iylen válaszokat várt :D :D
2021. aug. 20. 04:12
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

A kinézetével nincsen semmi baj szerintem, mindenki úgy néz ki, ahogy akar, ne legyél ilyen felszínes. Az, hogy mindig hülyét csinál magából, már egy másik történet. Egy olyan emberrel én sem szívesen lógnék. De persze itt sem mindegy, hogy mit csinál. Mert ha csak szimplán létezik csórikám, és te azt gondolod, hogy ezzel csinál magából hülyét, akkor el kell hogy keserítselek, itt veled van a probléma, nem vele.

Viszont ha pl. hangosan beszólogat embereknek úgy, hogy mellette sétálsz, illetve nyilvánosan produkálja magát, gyerekesen viselkedik, feltűnési viszketegsége van, akkor szimplán csak kerüld a társaságát, úgyis azt írtad, hogy inkább tesóddal szokott lógni, így gondolom ez nem lesz olyan nehéz.

2021. aug. 20. 05:26
 17/25 A kérdező kommentje:

#14 :D ez meg miért releváns?

#16 Neked adom xD

#18 A "hülyét csinál magából" alatt azt értem, hogy énekelget az utcán, ha valaki szimpi neki akkor tök simán odamegy idegenekhez és beszélget velük, vagy hangosan nevet az utcán az öcsémmel együtt de úgy hogy az emberek már feltűnően néznek ránk. Nem igaz hogy ezt ők nem veszik észre.

2021. aug. 20. 05:43
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyanítom dúrván extrovertált a srác és élvezi mások figyelmét, gogy középpontban lehet. Nincs ezzel baj. Te mint introvertált, nem érted miért jó ez neki, miért élvezi mások pillantásait. De nem is kell megértened, csak elfogadod. Ő is elfogad téged gondolom, nem basztat hogy miért akarsz szürke kisegér lenni, akkor te miért ítéled el őt?
2021. aug. 20. 08:38
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Úr isten, odamegy másokhozismerkedni?

Énekel?

És még nevet is?

Szerintemmszorongó típus vagy, ezért nem érzed magad jól a társaságukban, de ez nem gáz, csak ne tegyél úgy, mintha velük gond lenne.

2021. aug. 20. 10:18
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

18

Szerintem nem ítéli el, csak nem akar vele mutatkozni. Én introvertáltként ezt maximálisan megértem.

Ez olyan, mintha ennek a vagány srácnak kellene elmennie egy könyvklubba és előtte lealapozóznák a tetkóit meg átfestenék a haját és kussban kellene végigülnie 2 órát. Kíváncsi vagyok, akkor mi lenne...

Amúgy tök jót írtál.

2021. aug. 20. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!