Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Keresztanyám férje rám mozdult...

Keresztanyám férje rám mozdult. Szóljak a keresztanyámnak?

Figyelt kérdés

Hétvége óta gyötör ez, nem tudom, hogy mit tegyek.

31 éves nő vagyok, a keresztanyám 55 éves, rendkívül jó és szoros a kapcsolatunk. A férjével annyira nem volt sosem közeli, volt és kész, nem igazán van közös témánk, semleges. Ő 45 éves, nagyon régóta együtt vannak. Övék az a házasság, ami rendkívül harmonikusnak tűnik, a keresztanyámra a férje a mai napig csillogó szerelmes tekintettel néz, mindent megtesz érte, szóval ez amúgy is meglepő... Már az utóbbi 2-3 családi összejövetelen éreztem, hogy több figyelmet szentel nekem, mint eddig, de nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget. Most a legutóbb viszont autóval utaztunk egy másik rokonhoz, úgy jött ki a "leosztás" az autókba, hogy én vele mentem. Mikor beparkoltunk, elkezdte simogatni a combomat és hajolt volna hozzám közel. Természetesen hatalmasat csaptam a kezére és kipattantam, végig kerültem utána, de ő is engem. Felfordul most is a gyomrom, ha rá gondolok.

Ti mit tennétek, szólnátok a keresztanyámnak a helyemben? Van párom, ő nem volt ott, nem is tud erről, de abból még rendőrségi ügy is lenne, ha ő ezt megtudná, az ilyet nem tolerálja.

A viselkedésemmel sosem provokáltam egyébként, mert alapjáraton is egy visszahúzódó, szemérmes nő vagyok, mióta párom van, pláne... Szóval sosem flöröltem vele, semmi ilyesmi.

2021. aug. 11. 16:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
35%
Ne szólj, a végén te leszel a hibás a keresztanyád szemében. A jövőben ügyelj rá, hogy ne maradjatok kettesben!
2021. aug. 11. 19:23
 22/26 anonim ***** válasza:
1%

21

Jah kicsit logikátlan kamu. Majd a következő jobban sikerül.

2021. aug. 11. 19:28
 23/26 anonim ***** válasza:
15%
Mindegyik történetéből hiányzik a logika, nem votl eddig amibe ne keveredett volna bele idővel.
2021. aug. 12. 02:47
 24/26 anonim ***** válasza:
97%
#22: Lehet, hogy most a pasi is parázik, hogy szólsz-e, és persze tagadni fogja, mondván, hogy félreértettél valamit. Szóval jól teszed, hogy egyelőre nem szólsz.
2021. aug. 12. 07:01
 25/26 anonim ***** válasza:
37%
Jól tetted, mit képzel. Szerintem tök jól csináltad, most fél biztos, hogy elmondod 😃 Hadd féljen. Tuti sutyorognék valamiről keresztanyámmal, ő meg higgye, hogy róla.
2021. aug. 12. 08:44
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ne szólj a keresztanyádnak. Semmiképpen.

Kerüld a találkozást a férjével.

Legközelebb mondd meg neki, hogy szálljon le rólad, te nem az a fajta nő vagy, és ha még egyszer hozzád ér, kikaparod a szemét.

Ezekkel nem lehet másképp beszélni. Ne kiabálj vele.

A legnagyobb önbizalommal, a szemébe nézve, csöndesen mondd.

2021. aug. 18. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!