Keresztanyám férje rám mozdult. Szóljak a keresztanyámnak?
Hétvége óta gyötör ez, nem tudom, hogy mit tegyek.
31 éves nő vagyok, a keresztanyám 55 éves, rendkívül jó és szoros a kapcsolatunk. A férjével annyira nem volt sosem közeli, volt és kész, nem igazán van közös témánk, semleges. Ő 45 éves, nagyon régóta együtt vannak. Övék az a házasság, ami rendkívül harmonikusnak tűnik, a keresztanyámra a férje a mai napig csillogó szerelmes tekintettel néz, mindent megtesz érte, szóval ez amúgy is meglepő... Már az utóbbi 2-3 családi összejövetelen éreztem, hogy több figyelmet szentel nekem, mint eddig, de nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget. Most a legutóbb viszont autóval utaztunk egy másik rokonhoz, úgy jött ki a "leosztás" az autókba, hogy én vele mentem. Mikor beparkoltunk, elkezdte simogatni a combomat és hajolt volna hozzám közel. Természetesen hatalmasat csaptam a kezére és kipattantam, végig kerültem utána, de ő is engem. Felfordul most is a gyomrom, ha rá gondolok.
Ti mit tennétek, szólnátok a keresztanyámnak a helyemben? Van párom, ő nem volt ott, nem is tud erről, de abból még rendőrségi ügy is lenne, ha ő ezt megtudná, az ilyet nem tolerálja.
A viselkedésemmel sosem provokáltam egyébként, mert alapjáraton is egy visszahúzódó, szemérmes nő vagyok, mióta párom van, pláne... Szóval sosem flöröltem vele, semmi ilyesmi.
kamu történet.
Kedves kis visszahúzódó lányka vagy, de beülsz egyedül egy pasas mellé az autójába. És egész véletlenül így jött a "leosztás"
Most szerintem még ne szólj,lehet,hogy csak szimplán hülye volt.
De te ott azonnal el is intézted,azóta már lehet,tudja a helyét.
De a legközelebbi esetnél szóljál.
Én szóltam, mikor hasonló helyzetbe kerültem. Nem kellett volna. A nagynéném hiába nem hitt nekem, a kapcsolatunk menthetetlenül megromlott. A nagymamám egész odáig ment, hogy közölte, hogy nem érti mi bajom, olyan jóképű az az ember... Igazából újra mindenki engem alázott meg, ill. kicsinyítették a problémámat. (Kicsit tovább ment a férje, mint nálatok, már nem mertem kettesben maradni vele.)
De persze te ismered a keresztanyád, ha ő jobban tudja kezelni a helyzetet, akkor érdemes leülni vele beszélni. Bár gyanítom, hogy a férj tagadni fog mindent.
"Kedves kis visszahúzódó lányka vagy, de beülsz egyedül egy pasas mellé az autójába. És egész véletlenül így jött a "leosztás""
Nem tudom, te hogy vagy vele, de én a rokonaimra nem potenciális férfiként tekintek. Heten mentünk 2 autóval, picit matekozz. Erről ennyit, ez az értelmetlen, együgyű fröcsögés ennyire reakciót érdemel, innentől átlépek rajta(d).
Többieknek köszönöm, hát elég nehéz. De végülis inkább most nem szólok, egyrészt félek, hogy engem hibáztatna attól is... De ha mégegyszer ilyen lesz, akkor mindenképpen. Köszönöm mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!