Miért kezelik úgy a 40 éves keresztanyámat, mint egy szemtelen kamaszt, csak mert nem ment férjhez?
Figyelt kérdés
2020. dec. 16. 11:19
2/8 A kérdező kommentje:
Olyanokat mondanak neki, hogy előbb jutnak ki ők Amerikába, mint a Gizike férjhez
2020. dec. 16. 11:37
3/8 kicsibarany válasza:
Ennyi infóból nem lehet tudni. Talán azért, mert tényleg úgy viselkedik.
4/8 anonim válasza:
Mégis miért nem ment férjhez?Nem akar vagy valami más oka van?Egyébként vannak 40.-esek,akik tényleg ugy viselkednek és öltözködnek,mint a tizenévesek.
5/8 A kérdező kommentje:
30 éves koráig nem akart, mert tanult, utazgatott, 30 felett pedig három vőlegénye is volt
2020. dec. 16. 11:55
7/8 anonim válasza:
Mert egy idióta családod van. Egy nőnek nem az a kötelezettsége hogy férjhez menjen meg gyereket szüljön. Én szeretnék egyszer családot alapítani, de hol érdekel engem az hogy Marika 42 évesen még nincs férjnél.. Ha ő így szeretne élni, neki ez az életforma tetszik akkor ez van. Engem az sem érdekel ha valakinek nagy család kell, meg az sem ha valaki még egy kutyát sem akar.
8/8 anonim válasza:
Egyet kell értsek másokkal: proletár egy csaéádod van. Mi közük hozzá, hogy ki kivel jár, házasodik-e vagy sem, meleg vagy heteró. Áldom az eget, hogy az ilyen kérdések nálunk sosem merülnek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!