Mi az hogy ezért felelősségre vonnak? Hogyan koptassam le őket?
Rokonaimról lenne szó a lényeg annyi hogy náluk az a divat hogy minél több gyerek legyen minél hamarabb..meg a "komoly" kapcsolat. Na akiről most szó van az egy srác meg a nője, soha nem volt nekik másik kapcsolatuk,kalandjaik,csak csináltak egy gyereket és azóta azt hiszik hogy ők a világ közepe.
Nekem mindig meg akarják mondani hogy mi a helyes, pedig k..ra nincs szükségem a véleményükre "miért nem csinálok már gyereket" "miért nincs barátnőm" de ha van akkor az egy K..va keressek mást stb, rendesen pofátlanul bele akarnak szólni mindenki életébe. Hogyan küldjem el úgy őket a pi..ba hogy soha többé ne is találkozzak ezzel a kettő elmebeteggel?28f
Meg kell nekik mondani, hogy van saját életük azzal foglalkozzanak. Ezt lehet szépen is és csúnyán is.
Ha a szépből nem értenek ott a csúnya.
Oké hogy rokonok, de muszáj találkozni velük? Muszáj felvenni nekik a telefont?
Én egyszerűen kizárnám őket az életemből, nincs szükségem ilyen emberekre körülöttem.
Nem hadakoznék velük meg nem magyarázkodnék nekik, csak egyszerűen elkerülném őket.
Ne finoman, mert nem értik.
Kezd a K anyjukal, aztán onnan lépj erősebb fokozatra, ha kell.
Egy életed van, ne hagyd elvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!