Mennyire normális dolog ha egy rokonommal sem tartom a kapcsolatot? nagyamámmal is csak néha néha beszélünk pár szót és ennyi!
Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 23:57
11/19 anonim válasza:
Minden családban van legalább 1 olyan rokon (nekünk is), akivel vagy nem vagytok jóban vagy nem érdeklődik, eltűnik, nem veszi ki a részét a családból, nem keres. Ilyenek vannak, ez van sajnos, nem kell velük törődni.
12/19 anonim válasza:
Én se tartom a kapcsolatot senkivel.
13/19 anonim válasza:
Én sem tartom senkivel sem, unokatesóimat nem láttam vagy 5-6 éve, akkor is csak pár szó volt köztünk.
Nálunk Apám és tesói vesztek össze velünk, itt az anyagiak voltak a téma igy nem érdekelt senkit, hogy elmentünk egy vacsoráról, persze mi voltunk a szegény része.
Amúgy nem hiányzik nekem, majd mikor öröklés van találkozunk, mint idegenek és kész.
14/19 anonim válasza:
A közvetlen családtagjaimon kívül (anya, tesók) szinte senkivel se tartom. Nem tudom miért nem. Így alakult. Ők se érdeklődnek felőlem.
15/19 anonim válasza:
Én sem tartom senkivel, anyámon és testvéremen kívül. Igényem sincs rá, és valószínűleg a másik félnek sincs, szóval jól van így.
16/19 anonim válasza:
Az én családom pontosan úgy van, mint a 10. válaszoló írta. Nincs rokonunk, akiről ne tudnánk, családi ünnepekre gyakran összejövünk családnál vagy vendéglőben, kerti partiban.
17/19 xxxcsillag válasza:
Ma már sajnos ez igen gyakori, de kettőn áll a vásár.Nyilván valami miatt Te sem kezdeményezed a kapcsolat tartást.pld:Nem szeretted a nagymamádat és a többit sem.Hiszen csak egy telefon és máris össze lehet jönni, ha van rá igény.De nyilván nincs sem az ő, sem a Te részedről.
18/19 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell haragban, rosszban lenni, meg összeveszni ahhoz, hogy valakivel ne tartsuk a kapcsolatot. Lehet, hogy egyszerűen csak nagyon másfele viszi egymástól az embereket az élet, nagyon más a személyiségük / lelkületük / életszemléletük, és ezért nem nagyon tudnak egymással mit kezdeni. Szerintem ilyen esetekben (márpedig ez elég gyakori) kár erőltetni a találkozásokat, hogy aztán csak kínos feszengés legyen belőle, meg kényszeredett jópofizás.
19/19 denibá válasza:
Erre a kérdésre nem lehet jó választ adni. Én, mint nagyszülő mindig izgatottan várom, ha az unokáim bejelentkeznek. Érdekes, de a gyerekeimmel való gyakori kapcsolattartást nem tartom olyan fontosnak, mint az unokákat. De majd ha eljutsz abba a korba, személyesen is megtapasztalhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!