Megengeded a rokonoknak hogy puszilgassák a babád?
Figyelt kérdés
5hónapos a kisfiam sógornőm még nem találkozott vele, messze laknak. Most fognak haza jönni, de már most azt beszéli, hogy jaj ő úgy összepuszilgassa amit én nem szeretnék, de ugye ha szóva teszem majd megsértődi.. Miért kell más gyerekét puszilgatni? Jo adjon neki a buksijára ha annyira akar, de ne cuppoktassa már össze🤦♀️ a nagy szülők nem csinálják ő tőle meg tűrjem el? Hogy mondanátok meg, hogy ne legyen veszekedés?2021. júl. 16. 08:34
41/49 anonim válasza:
Hát sajnálom ha pici gyerekek"nyomtak el mindenkit" de hogy azok a gyerekek nem is kaptak szeretetet a szülőktől az biztos.
42/49 anonim válasza:
#41 ezt miért gondolod? a szülők nagyon sokat vártak hogy gyerekük lehessen, elhiheted, minden szeretetet megkaptak tőlük. de a gyerekek egyszerűen olyan típusok akik nem szeretik a túlzott fizikai kontaktust.
43/49 anonim válasza:
#1 Nem az a fő kérdés, hogy lesz-e baja, vagy nem. Az a fő kérdés, hogy szülőnek és a gyereknek mi a véleménye. A gyerekről van szó, nem a rokonról.
44/49 anonim válasza:
Nem szeretik a túlzott fizikai kontaktust? Te sem láttál még gyereket közelről. Az én bölcsiseim sokszor annyira szétölelgetnek, hogy majd'megfulladok. 😅
45/49 anonim válasza:
#44 nem a te gyerekeidről beszéltem...
46/49 anonim válasza:
45 Bocs már hogy vagyunk egy páran akik szeretetben nevelik a gyermekeiket és unokáikat. Akik szeretetben élnek és nevelkednek mint ahogyan az előtted válaszoló is írja, nem fognak eltaszítani egy családtagot maguktól az biztos.
47/49 anonim válasza:
#46 jogos, kit érdekel hogy a gyerek hogy érzi magát, össze-vissza kell ölelgetni meg puszilgatni, mert a gyerek azért van. miért ennyire nehéz felfogni, hogy van aki egyszerűen nem igényli, vagy egyenesen kellemetlen neki?? ennek semmi köze ahhoz hogy szeretetben van-e nevelve a gyerek. sőt, aki nem, az nem keresné méginkább az alkalmat az ölelésre? rengeteg ilyen példát láttam már itt a gyakorin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!