Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Megengeded a rokonoknak hogy...

Megengeded a rokonoknak hogy puszilgassák a babád?

Figyelt kérdés
5hónapos a kisfiam sógornőm még nem találkozott vele, messze laknak. Most fognak haza jönni, de már most azt beszéli, hogy jaj ő úgy összepuszilgassa amit én nem szeretnék, de ugye ha szóva teszem majd megsértődi.. Miért kell más gyerekét puszilgatni? Jo adjon neki a buksijára ha annyira akar, de ne cuppoktassa már össze🤦‍♀️ a nagy szülők nem csinálják ő tőle meg tűrjem el? Hogy mondanátok meg, hogy ne legyen veszekedés?
2021. júl. 16. 08:34
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
91%
1-2 puszi oké. De az ilyen nyalás-falást nem engedem. Én is utáltam gyerekkoromban, mikor a nagynéném felkapott és öt percig puszilgatott. Szóval én elejét vettem ennek, nincs nyalakodás és kész. Akinek nem tetszik, az ne jöjjön látogatóba.
2021. júl. 16. 11:36
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Család és barátok is puszilgathatják. A kezét senki nem szokta, kérni se kell és nyilván a szájába se másznak bele. Kb mostanság kezdte el a család, mert covid miatt mindenki igyekezett tartózkodni ettől.
2021. júl. 16. 11:41
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
Ja és persze ha bárki kicsit is betegnek érzi magát akkor a közelébe se jön, nemhogy megpuszilja.
2021. júl. 16. 11:42
 24/49 anonim ***** válasza:
41%
Biztosan nem engedném. Aki azzal jön, hogy max kicsit belázasodik, vagy kisebesedik a herpesztől (WTF??), azt még fel is képelném. Hogy jön ő ahhoz, hogy az én gyerekemet veszélyeztesse? Nem neki kell majd a lázas gyerek mellett éjszakáznia, meg kórházba vinnie, aggódnia érte! Rengeteg betegség, kórokozó nem mutat tünetet a felnőtten, de a kisbabának komoly kockázat. A családban is volt olyan (nem is egy!) covid +, aki semmilyen tünetet nem mutatott, de a vele egy háztartásban élő majdnem belehalt. Nem ér annyit a dolog. Szeretgesse, ölelgesse, simogassa, vegye fel, ha akarja, de ne nyalogassa!
2021. júl. 16. 12:17
 25/49 anonim ***** válasza:
68%
Honnan a p..csából jön most nektek ez az egy idióta által kitalált herpesz dolog? Nem arról szólt a kérdés hogy nyakig varas pofával vagy takonnyal meg lehet-e puszilni egy gyereket!
2021. júl. 16. 13:54
 26/49 anonim ***** válasza:
77%
#25 Meg kell húzni egy határt és az legyen inkább kicsit szigorú, mint túl laza. Egyébként ahogy #8 írta: a szülő döntse el, mit enged meg, és a rokonság vegye tudomásul. Ezzel egyéb beleszólásoknak is elejét lehet venni.
2021. júl. 16. 14:43
 27/49 anonim ***** válasza:
76%

Primitív senki 25-ösnek szeretettel :

[link]

2021. júl. 16. 15:36
 28/49 anonim ***** válasza:
Max közeli rokonok.
2021. júl. 16. 22:18
 29/49 anonim ***** válasza:
19%
Mindig meg tud lepni, mennyi idióta van ezen az oldalon. A szülőktől, tesóktól, közeli rokonoktól nem kaphat el semmit a gyerek, mert ők "közeliek"? 😂 Ha ezt valaki komolyan gondolja, ott hatalmas bajok vannak fejben. Amúgy semmi baja nem lesz a babának, ha megpuszilgatják. Ha valaki fertőző beteg, akkor is elkapja, ha csak karba veszi és beszél hozzá, akkor meg a puszi már teljesen mindegy. Nem értem, manapság ezeket a momzillákat, basszus akkor zárjátok a gyereket egy buborékba, aztán csodálkozzatok, hogy később non-stop beteg lesz, mert nem alakul ki az immunrendszere.
2021. júl. 17. 13:24
 30/49 anonim ***** válasza:
46%
#29 Ha valaki fertőző beteg, kézbe se vegye a gyereket! Sőt, a közelébe se menjen!
2021. júl. 17. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!