KezdƑoldal » CsalĂĄdi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Tudom hogy undorito vagyok,...

Tudom hogy undorito vagyok, de most mit csinaljak?

Figyelt kérdés
szval az egyik uncsim egy kicsit bejon....🙄es ez nagyon rossz mert tudom h undorito h a rokonom tetszikxdd🙄meg hat igy eselytelen es nem tudok mit tenni, nagyon tetszik
2021. jĂșl. 9. 23:15
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
HĂĄt akkor kĂșrogasd a rokonaidat, nekem aztĂĄn oly' mindegy.
2021. jĂșl. 10. 19:37
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 22/42 Micimacko67 ***** vĂĄlasza:
80%

Azt te honnan vetted, hogy Ă©n ezt csinĂĄlom...?

Attól, hogy buta vagy, mint a föld és nem ismered a törvényeket...ne kezd el gorombåskoni!

2021. jĂșl. 10. 19:41
 23/42 anonim ***** vĂĄlasza:
😂😂😂
2021. jĂșl. 10. 19:43
 24/42 anonim ***** vĂĄlasza:
74%

#20!

"Ha lennĂ©nek törtĂ©nelmi, egyhĂĄzi Ă©s politikai ismereteid, akkor tudhatnĂĄd, hogy az egyhĂĄz is elfogadta az elsƑ unokatestvĂ©rek hĂĄzassĂĄgĂĄt...

Vitatkozz a pápával errƑl, ha gondolod..."

A pĂĄpĂĄval egy vĂ©lemĂ©nyre kerĂŒlnĂ©nk:

"A katolikus egyhĂĄz a következƑ ĂĄltalĂĄnos hĂĄzassĂĄgi akadĂĄlyokat ismeri (ezek tisztĂĄn egyhĂĄzi megĂĄllapĂ­tĂĄsok Ă©s csak a katolikusokra vonatkoznak):

VĂ©rrokonsĂĄg (consanguinitas):

Ez az akadĂĄly fennĂĄll fĂ©ltestvĂ©rek, nagynĂ©nik, nagybĂĄcsik, unokaöccsök, unokahĂșgok esetĂ©n, tehĂĄt oldalĂĄgon Ă©rvĂ©nytelen egĂ©szen a negyedik fokig bezĂĄrĂłlag. (1091. kĂĄn.). Annyiad fokĂș az oldalĂĄgi rokonsĂĄg, ahĂĄny a nemzĂ©s (szĂŒletĂ©s) a kĂ©t ĂĄgon egyĂŒttvĂ©ve. Vagyis a mai egyhĂĄzjogban az unokatestvĂ©reket negyedfokĂș oldalĂĄgi rokonoknak mondjuk."

[link]

2021. jĂșl. 10. 20:29
 25/42 Micimacko67 ***** vĂĄlasza:
100%

Idézet Sissy életrajzåból...

"ErzsĂ©bet bajor hercegnƑ Miksa JĂłzsef bajor herceg Ă©s MĂĄria Ludovika Vilma bajor kirĂĄlyi hercegnƑ negyedik gyermeke a tĂ­z közĂŒl, 1837 december 24-Ă©n szĂŒletett este 10 Ăłra 43 perckor, egy vasĂĄrnapi napon, egy foggal a szĂĄjĂĄban, ami a hagyomĂĄny szerint rendkĂ­vĂŒli pĂĄlyĂĄt Ă©s nagy szerencsĂ©t jelöl.[1] SzĂŒlei elsƑfokĂș unokatestvĂ©rek voltak. "

Ezek szerint a XIX szåzadban az egyhåz engedélyezte...

2021. jĂșl. 10. 20:39
 26/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

És a KĂ©rdezƑ a XIX szĂĄzadban Ă©lt uralkodĂł? Ha nem, akkor fenntartom, hogy FÚJ!

Ha igen, akkor is.

BĂĄr megspĂłrolhatnĂĄk a nagyszĂŒlƑk köszöntĂ©sĂ©n a pĂ©nzt. Hiszen nem kell belƑlĂŒk annyi.

2021. jĂșl. 10. 20:57
 27/42 Micimacko67 ***** vĂĄlasza:
20%
FĂșjjoghatsz amennyit akarsz...attĂłl, hogy neked valami nem tetszik...attĂłl mĂ©g nem tilos!
2021. jĂșl. 10. 21:01
 28/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%

"Azt te honnan vetted, hogy Ă©n ezt csinĂĄlom...?

Attól, hogy buta vagy, mint a föld és nem ismered a törvényeket...ne kezd el gorombåskoni!"

Jaj istenem, bocsĂĄnat, hogy nem ismerem a vĂ©rfertƑzĂ©srƑl szĂłlĂł törvĂ©nyeket MĂĄtyĂĄs korig visszamenƑen, ƑszintĂ©n sajnĂĄlom, igaz, szereztem 2 diplomĂĄt ennĂ©l sokkal Ă©rdekfeszĂ­tƑbb terĂŒleteken, de most, hogy mondod, el kĂ©ne mĂ©lyĂŒlnöm ebben a csodĂĄlatos vilĂĄgban, hogy vitĂĄba tudjak szĂĄllni olyan kĂŒlönleges emberekkel, mint te, akik arra bizdĂ­tjĂĄk a nĂ©pet, hogy csalĂĄdon belĂŒl b.szni jĂł! Megyek is olvasgatni.

2021. jĂșl. 10. 21:08
 29/42 Micimacko67 ***** vĂĄlasza:
74%

ÁtestĂ©l egy picit a lĂł tĂșloldalĂĄra...

Hol biztattam én bårkit ilyesmire? Idézd legy szíves!

Én csak annyit prĂłbaltam jelezni...hogy mi a mai jogrend Ă©s mi volt korĂĄbban...

A két diploma nålam is stimmel..két mƱszaki diploma...

Csak engem mĂĄs is Ă©rdekel...

2021. jĂșl. 10. 21:20
 30/42 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
A mai jogrendrƑl tĂ©vesen nyilatkoztĂĄl, a korrĂĄbi nem relevĂĄns. Vagy van mĂĄs forrĂĄsod?
2021. jĂșl. 10. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!