Tudom hogy undorito vagyok, de most mit csinaljak?
Figyelt kérdés
szval az egyik uncsim egy kicsit bejon....đes ez nagyon rossz mert tudom h undorito h a rokonom tetszikxddđmeg hat igy eselytelen es nem tudok mit tenni, nagyon tetszik2021. jĂșl. 9. 23:15
11/42 anonim vĂĄlasza:
Menj randizni (nem az unokatesĂłddal), mozdulj ki , Ăšs foglalkozz mĂ s lĂ nyokkal. Ha az unokatestvĂšred tetszik, az nem baj, de ha ezen pörögsz, ebbe beleragadsz, nem lĂšpsz tĂșl rajta, az mĂ r gond.
12/42 anonim vĂĄlasza:
Jogos, az ĂĄllatok is Ăgy vannak vele. TestvĂ©rek, unokatestvĂ©rek, szĂŒlĆk gyerekkel, stb. GratulĂĄlok.
13/42 anonim vĂĄlasza:
Rossz a kategĂłria!
Ezt az Ăllatok tĂ©mĂĄba kellett volna kiĂrnod!
14/42 anonim vĂĄlasza:
megint nyomul az inceszttroll...?
15/42 anonim vĂĄlasza:
Ăristen, te beteg vagy. Nekem is vannak fiĂș unokatesĂłim (sportolĂłk, jĂłkĂ©pƱek), de soha meg se fordult a fejemben ilyesmi, mivel gyerekkĂ©nt egyĂŒtt aludtunk, jĂĄtszottunk, UGYANAZOK A NAGYSZĂLEINK. FĂșj.
16/42 Micimacko67 vĂĄlasza:
A hĆbörgĆk figyelmĂ©be ajĂĄnlanĂĄm a magyar csjtv tanulmĂĄnyozĂĄsĂĄt...
A ma Ă©rvĂ©nyes jogszabĂĄlyok szerint elsĆ unokatestvĂ©rek hĂĄzassĂĄgot is köthetnek...
17/42 anonim vĂĄlasza:
ElĂ©g undorĂtĂł, hogy a törvĂ©ny szerint közeli rokonok hĂĄzasodhatnak, de a melegeket meg ĂŒldözik. Ăjen a vĂ©rfertĆzĂ©s!
18/42 Micimacko67 vĂĄlasza:
#17, nem ĂĄrtana utĂĄna nĂ©zned, hogy mi szĂĄmĂt vĂ©rfertĆzĂ©snek...
19/42 anonim vĂĄlasza:
Te is abbĂłl szĂŒlettĂ©l, hogy szerinted ez normĂĄlis? Mert rajtad kĂvĂŒl senki se gondolja Ăgy:D
20/42 Micimacko67 vĂĄlasza:
Az, hogy Ă©n hogyan szĂŒlettem ahhoz neked semmi közöd!
Ha lennĂ©nek törtĂ©nelmi, egyhĂĄzi Ă©s politikai ismereteid, akkor tudhatnĂĄd, hogy az egyhĂĄz is elfogadta az elsĆ unokatestvĂ©rek hĂĄzassĂĄgĂĄt...
Vitatkozz a pĂĄpĂĄval errĆl, ha gondolod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!