Tudom hogy undorito vagyok, de most mit csinaljak?
Figyelt kérdés
szval az egyik uncsim egy kicsit bejon....đes ez nagyon rossz mert tudom h undorito h a rokonom tetszikxddđmeg hat igy eselytelen es nem tudok mit tenni, nagyon tetszik2021. jĂșl. 9. 23:15
1/42 anonim vĂĄlasza:
SrĂĄc vagyok, hidd el hogyha egyĂ©rtelmƱen jelzed neki, akkor simĂĄn mehet felĆle...
Mindig bejönnek az uncsitesĂłk egymĂĄsnak, csak a jĂĄnyok miatt nem merjĂŒk jelezni, nem akarunk nagy csalĂĄdi perpatvart, szĂłval hajrĂĄĂĄ bogaram:D
2/42 anonim vĂĄlasza:
#1 Ăs arra nem gondolsz, hogyha rosszul sĂŒl el a dolog? UtĂĄnna hogy fog a szĂŒlei szemĂ©be nĂ©zni a szĂ©gyentĆl?
3/42 anonim vĂĄlasza:
Ne haragudj haver, de ha egy hozzĂĄtartozĂłd bejön Ă©s ennyire nem bĂrod megĂĄllni, akkor ott gond lehet a toronyban.
4/42 anonim vĂĄlasza:
kettes, a szemmozgatĂł izmaival:D
7/42 anonim vĂĄlasza:
Most az, hogy tetszik egy dolog, amĂg nem törtĂ©nik semmi nincs baj.
8/42 anonim vĂĄlasza:
Nem jöhetsz össze azzal a lĂĄnnyal, mert fĂ©ltĂ©keny leszek! Te az enyĂ©m vagy, nem adlak mĂĄs nĆnek! Felejtsd el azt a kis cafkĂĄt! CsĂłkol: Anyu
9/42 anonim vĂĄlasza:
Ez inkĂĄbb unalmas mint felhĂĄboritĂł (itt a gyakorin). Rendszeresen van ilyen.
10/42 anonim vĂĄlasza:
Ez egy gyakoribb dolog mint amit itt az "okos" emberek hisznek. SzerintĂŒk a hibĂĄd, hogy beleszerettĂ©l/megtetszett az unokatesĂłd.. Szerintem vĂĄrj vele valamennyit, Ă©s ha mĂ©g mindig Ăgy Ă©rzel akkor kezdj vele valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!